ΠΑΟΚ

Θέλει να χτίσει παράδοση στα playoffs ο ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ μετρά ισάριθμες νίκες σε δύο ματς με τους "κυανέρυθρους" και θέλει να δώσει συνέχεια στο φετινό μίνι-πρωτάθλημα. Από το 1985 έχει να κερδίσει ο Πανιώνιος στην Τούμπα!

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο δημοσιεύειε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

#3 νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του με τον Πανιώνιο έχει ο ΠΑΟΚ, ενώ στο άλλο επικράτησε ο Πανιώνιος. Και στα τέσσερα ματς έχει σκοράρει μόνο η ομάδα που πήρε τη νίκη.

#2 αναμετρήσεις υπάρχουν σε επίπεδο playoffs απέναντι στις δύο ομάδες και είναι οι περσινές, όπου ο ΠΑΟΚ πήρε δύο νίκες με σκορ 2-0 τόσο μέσα στη Νέα Σμύρνη, όσο και στην Τούμπα.

#3 γκολ στα περσινά playoffs είχε ο Στέφανος Αθανασιάδης στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο, αφού σημείωσε τα δύο γκολ μέσα στην Τούμπα στο δεύτερο ματς, ενώ στο πρώτο είχε ανοίξει το σκορ στη Νέα Σμύρνη και ο Μακ ήταν εκείνος που έγραψε το τελικό 2-0.

#6 ματς έδωσαν ο ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο την σεζόν 2015-16 που είναι φυσικά και τα περισσότερα που έχουν δώσει σε μια περίοδο οι δύο ομάδες, αφού συναντήθηκαν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, για το Κύπελλο Ελλάδος και τα playoffs. H συγκομιδή του ΠΑΟΚ ήταν τρεις νίκες – δύο ισοπαλίες και μια ήττα στη Νέα Σμύρνη. Αυτή τη σεζόν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι ομάδες έχουν από μια νίκη με σκορ 1-0.

#57 αναμετρήσεις υπάρχουν συνολικά με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και ο Δικέφαλος έχει 44 νίκες – 9 ισοπαλίες – 4 ήττες. Η τελευταία νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου 1985 στην Τούμπα και από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει σε επίπεδο πρωταθλήματος να πάρει ακόμη δύο ισοπαλίες, το 2000-01 με 1-1 (19’ Τετράτζε – 67’ Χασιώτης) και το 2006-07 με 1-1 (33’ Μίετσελ – 44’ Γουνδουλάκης).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ