ΠΑΟΚ

Θέλει Μίχελ στο αγωνιστικό, ψάχνει πρόεδρο ο Σαββίδης

Θέλει Μίχελ στο αγωνιστικό, ψάχνει πρόεδρο ο Σαββίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να φέρει άλλο στέλεχος για την θέση του προέδρου, ιδιότητα που την δεδομένη χρονική στιγμή έχει ο Λούμπος Μίχελ ο οποίος "τρέχει" τα θέματα του προπονητή και της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ.

Μπορεί στις 1 Φλεβάρη να είχε ανακοινωθεί επισήμως πως ο Λούμπος Μίχελ αναλαμβάνει πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να φέρει άλλο στέλεχος για την συγκεκριμένη θέση.

Ήδη από τις κινήσεις των τελευταίων ημερών φαίνεται ότι ο Μίχελ έχει επικεντρωθεί στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο τελευταίος κάνει επαφές με ατζέντηδες για παίκτες αλλά και για υποψηφίους προπονητές, πραγματοποιεί ταξίδια στο εξωτερικό συνεχώς και γενικώς ασχολείται με τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο Σαββίδης "κατέβηκε" στην Αθήνα για να συναντήσει τους Κοντονή, Μαρινάκη και Μελισσανίδη, ο πρώην διαιτητής δεν ήταν μαζί με τον Γκαγκάτση, την Γκοντσάρεβα και τον Φωτιάδη που συνόδευαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαββίδης ψάχνει άνθρωπο σχετικό με τον αθλητισμό και τον ΠΑΟΚ για την θέση του προέδρου και δεν αποκλείεται να είναι πρόσωπο-έκπληξη ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει πλήρως τις σκέψεις του ο ομογενής επιχειρηματίας.

Στο μεταξύ, η εκτίμηση του Μίχελ είναι πως το θέμα του προπονητή για τον ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσει μέχρι τα τέλη του Απρίλη και μετά να πέσει το βάρος στις μεταγραφές.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ