ΠΑΟΚ

Θέλει Κάτσε ως το 2020

Θέλει Κάτσε ως το 2020
INTIME SPORTS

Η πρόθεση του ΠΑΟΚ για επέκταση συμβολαίου στον Έργκους Κάτσε έχει φθάσει μέχρι την Αλβανία. Επιστρέφει ο Σαββίδης.

Ο Έργκους Κάτσε είναι μία από τις σημαντικότερες μονάδες του ΠΑΟΚ και μάλιστα με μεγάλη προοπτική εξέλιξης. Γι' αυτό στην ΠΑΕ δεν "κρύβουν" τις σκέψεις τους να "δέσουν" τον 21χρονο μέσο και για μετά το καλοκαίρι του 2017 όταν ολοκληρώνεται το ισχύον συμβόλαιό του.

Είναι γνωστή η εκδήλωση πρόθεσης που είχε γίνει πριν αρκετές εβδομάδες από την ΠΑΕ,μέσω του Ζήση Βρύζα, φαίνεται, όμως, ότι δεν αργεί η στιγμή που οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον αλβανικό Τύπο γράφτηκε χθες ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Κάτσε μέχρι το καλοκαίρι του 2020, αναπροσαρμόζοντας τις απολαβές του που με βάση το τωρινό συμβόλαιο αυξάνονται κλιμακωτά (βάση εκκίνησης τις 40.000 ευρώ) και θα φτάσουν τις 100.000 στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου.

Φυσικά, σε περίπτωση επέκτασης συμβολαίου θα αλλάξει και η ρήτρα αποδέσμευσης που τώρα είναι στα 5 εκ. ευρώ.

Ακυρώνεται (;) ο δανεισμός του Σαββίδη

Το πρόβλημα που υπάρχει με την έκδοση δελτίων των νεοαποκτηθέντων παικτών του ΟΦΗ, ανοίγει την πόρτα της άμεσης επιστροφής του Κυριάκου Σαββίδη στην Τούμπα.

Ο νεαρός μέσος κάνει μόνο προπονήσεις από τη μέρα που πήγε στο Ηράκλειο και ήδη ο ατζέντης του και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο ακύρωσης του δανεισμού και επιστροφής στην Τούμπα, θέλοντας να διασφαλίσουν ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ