ΠΑΟΚ

Θέλει ένταση στο μάξιμουμ ο Ίβιτς

Θέλει ένταση στο μάξιμουμ ο Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή πλησιάζει και ο Βλάνταν Ίβιτς προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του το μήνυμα της εγρήγορσης από το πρώτο λεπτό για να μην κολλήσουν στην κλειστή άμυνα που θα επιχειρήσουν να παίξουν οι "κυανόλευκοι".

Δεν βλέπουν πέρα από το παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του και αυτόν τον τρόπο σκέψης θέλουν να περάσουν και στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί ότι το “κλειδί” για μία πετυχημένη πορεία στον αγωνιστικό Γολγοθά των 7 αγώνων σε 21 μέρες είναι η εφαρμογή μίας απλής συνταγής : “Έχουμε στο μυαλό μας μόνο το επόμενο παιχνίδι”.

Το ζητούμενο, λοιπόν, ενόψει Ηρακλή είναι η μέγιστη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών πάνω στην οποία δουλεύουν εδώ και μέρες τα μέλη του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, μόλις το τελευταίο διήμερο έχουν στη διάθεση τους όλους τους διεθνείς, γι' αυτό και χθες ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε αναλυτικά στα αποδυτήρια για τον Ηρακλή. Ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των “κυανολεύκων΄” με τη βοήθεια βίντεο και κυρίως προσπάθησε να περάσει ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του: “Αν δεν είμαστε από το πρώτο λεπτό... στην τσίτα θα έχουμε πρόβλημα”.

Μέγιστη ένταση και ρυθμός από την αρχή του αγώνα για να διασπαστεί η αντίπαλη άμυνα είναι το ζητούμενο για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής, κι απ' ότι φαίνεται οι παίκτες το έχουν εμπεδώσει πολύ καλά, αφού έχουν προηγηθεί τα στραβοπατήματα με Ξάνθη και Βέροια και αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη γκέλα..

Υπάρχει και ένα ακόμη στοιχείο που λειτουργεί αφυπνιστικά. Αυτό είναι η περσινή ήττα με 1-0 και όσα είχαν συμβεί μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τα λαϊκά δικαστήρια, που από το σύνολο των παικτών του ΠΑΟΚ έχουν χαρακτηριστεί “η πιο δύσκολη μέρα της προηγούμενης σεζόν”.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για την οποία σήμερα αναμένεται να γίνουν οι δοκιμές στην προπόνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κυριάκος: "Δεν ανακόπτεται η πορεία εξυγίανσης"
Χωρίς Μάτος η προπόνηση του ΠΑΟΚ
Πλάνο για να μειώσει την κούραση ενόψει Ολυμπιακού
Best goal με 61,76% του Κουλούρη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ