ΠΑΟΚ

Θαύμασαν τη σούπερ "Veltins Arena"

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τη ρεβάνς με τη Σάλκε περιείχε και σχόλια θαυμασμού για το καταπληκτικό γήπεδο της γερμανικής ομάδας. (VIDEO)

Με μία χαλαρή προπόνηση που περιείχε και αρκετή εξάσκηση σε στημένες φάσεις έκλεισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς με τη Σάλκε αύριο (22/2) στην "Veltins Arena". Ωστόσο, η αλήθεια ειναι ότι το επιβλητικό γήπεδο της γερμανικής ομάδας επισκίασε το αγωνιστικο σκέλος, καθώς άπαντες είχαν να κάνουν ένα σχόλιο θαυμασμού γι' αυτό που αντίκριζαν όταν έμπαιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν βέβαια τρεις συμπαίκτες τους, τους Κλάους, Γλύκο και Κίτισιου να τους προϊδεάζουν και πολύ γρήγορα αφιερώθηκαν στην προπόνηση.

Το ίδιο δεν συνέβη με τους διοικούντες την ομάδα και τους στενούς συνεργάτες του Ιβαν Σαββίδη που, έχοντας πλέον ανοιχτό το ζήτημα της νέας Τούμπας, έκαναν διάφορες συζητήσεις μεταξύ τους. Το συμπέρασμα, βέβαια, ήταν στάδιο με τις προδιαγραφές της "Veltins Arena" (χωρητικότητα 62,271 θεατές που στα ευρωπαϊκά ματς μειώνεται στις 54.740 και συνολικό κόστος κατασκευής 191 εκατ. ευρώ) είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. "Τέτοια γηπεδάρα δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα" σχολίαζαν χαρακτηριστικά και τόνιζαν τη διαφορά μεγέθους της γερμανικής αγοράς με την ελληνική.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, βέβαια, ότι η Σάλκε με περίπου 145.000 μέλη είναι στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δεύτερη δημοφιλέστερη ομάδα στη Γερμανία πίσω από τη Μπάγερν. Αυτό το στοιχείο, άλλωστε, είναι που προσελκύει τεράστιες χορηγίες όπως της Gazprom και της Veltins.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ μέσα από την κάμερα του Sport24.gr



Αλλά και το βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ