ΠΑΟΚ

Θα συζητήσει για παραμονή ο Γλύκος

Θα συζητήσει για παραμονή ο Γλύκος
INTIME SPORTS

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση επέκτασης της συνεργασίας του Παναγιώτη Γλύκου με τον ΠΑΟΚ. Το νέο τατουάζ του Κλάους.

Ο Παναγιώτης Γλύκος βλέπει, πλέον, με θετικό μάτι την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και με την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη θα συζητήσει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο. Μέχρι πριν λίγο καιρό τα δεδομένα ήταν τελείως διαφορετικά, αφού ο ατζέντης του έκανε έρευνα αγοράς στο εξωτερικό για να φέρει πρόταση στην Τούμπα.

Από την ΠΑΕ, όμως, του έγινε γνωστό ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στάσης απέναντι του, επειδή δεν ήθελε να συζητήσει το θέμα της ανανέωσης και ότι υπολογίζεται κανονικά ανεξάρτητα αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του. Συν τοις άλλοις, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το τετ α τετ που είχε μαζί του ο Αναστασιάδης στην Ολλανδία. Ο Γλύκος εκτίμησε τόσο την στάση του Έλληνα τεχνικού, όσο και την στάση της ΠΑΕ καιπαρουσιάζεται διατεθειμένος να κουβεντιάσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την παραμονή του στον Δικέφαλο.

Το νέο τατουάζ του Κλάους

Ενα νέο τατουάζ έχει πάρει θέση στο σώμα του Στέφανου Αθανασιάδη. Πρόκεται για την Αγιά Σοφιά με την ελληνική σημαία, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Θα συζητήσει για παραμονή ο Γλύκος
Αθανασιάδης τατουάζ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ