ΠΑΟΚ

Θα τιμηθεί στο Τορόντο ο Σαββίδης

Θα τιμηθεί στο Τορόντο ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Στο Τορόντο θα ταξιδέψει το Ιβάν Σαββίδης την επόμενη εβδομάδα, όπου θα τιμηθεί από τον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ. Επίσης, θα αποτελέσει τιμώμενο πρόσωπο και σε ποντιακές εκδηλώσεις.

Το «παρών» σε εκδηλώσεις ποντίων του Τορόντο πρόκειται να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης την επόμενη εβδομάδα, όπου θα τιμηθεί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί επίσης τον σύνδεσμο των φίλων του ΠΑΟΚ εκεί, με τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να σκοπεύουν να τον τιμήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, το φεστιβάλ το οποίο αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του ο Ιβάν Σαββίδης, διοργανώνεται από την «Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο Παναγία Σουμελά» και αποτελεί το 8οτριήμερο Φεστιβάλ Ποντιακής Νεολαίας ΗΠΑ-Καναδά στο Τορόντο. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του είναι 19-20-21 Ιουνίου.

Ο Σαββίδης θα παρευρεθεί ως τιμώμενο πρόσωπο στον μεγάλο χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (20/6). Εκεί θα παίξει λύρα ο Δημήτρης Ξενιτόπουλος και θα τραγουδήσει η Πέλλα Νικολαΐδου, Πόντιοι καλλιτέχνες που θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα για το φεστιβάλ.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως το προγραμματισμένο αυτό ταξίδι του «ισχυρού άνδρα» του Δικεφάλου ενδέχεται να ματαιωθεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη ώστε να υποδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα εκείνες τις ημέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ