ΠΑΟΚ

Θα τιμηθεί ο Ίβιτς από την Παρτιζάν


Θα τιμηθεί ο Ίβιτς από την Παρτιζάν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγάλες είναι οι προετοιμασίες στο Βελιγράδι για το φιλικό της Παρτιζάν με τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο (8/10, 20.30) με τους Σέρβους να γιορτάζουν κιόλας τη συμπλήρωση 71χρονών ζωής.

Είναι γνωστό πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν είναι αδελφοποιημένοι και γι' αυτούς το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων το Σάββατο θα είναι ξεχωριστό. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτός ο λόγος που το φιλικό έχει ιδιαίτερη αξία.

Καταρχήν, θα γίνει τέσσερις μέρες μετά τα γενέθλια που γιορτάζει σήμερα η Παρτιζάν (ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1945).Επιπλέον, στο συγκεκριμένο ματς, ο αρχηγός της Παρτιζάν, Σάσα Ίλιτς (πέρασε το 2009 από τη Λάρισα), θα πιάσει το ρεκόρ συμμετοχών της εμβληματικής μορφής της Παρτιζάν-και παλιού προπονητή του ΠΑΟΚ-Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Θα φτάσει τις 791 συμμετοχές (συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών αγώνων).

Στα τιμώμενα πρόσωπα, όμως, συγκαταλέγεται και ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος είχε σημαντική παρουσία για πάνω από μία πενταετία στην Παρτιζάν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετρά 259 συμμετοχές (μαζί με τα φιλικά παιχνίδια) και 107 γκολ με την "ασπρόμαυρη" φανέλα της Παρτιζάν και γι' αυτό θα λάβει τιμητική πλακέτα από στέλεχος της ομάδας του Βελιγραδίου.

Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει στο "Partizan Stadium", χωρητικότητας 32.000 θεατών. Με βάση τα όσα αναφέρουν δημοσιογράφοι από τη Σερβία αναμένεται περίπου 20.000 οπαδοί να δώσουν το παρών (μεταξύ τους και πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα και όχι μόνο), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια είναι πολύ φθηνά (2 και 3 ευρώ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ