ΠΑΟΚ

Θα συζητήσουν για Μπράνταριτς στον ΠΑΟΚ

Croatia midfielder Filip Bradaric (24) walks downfield during a international friendly soccer match against Mexico in Arlington, Texas, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Croatia midfielder Filip Bradaric (24) walks downfield during a international friendly soccer match against Mexico in Arlington, Texas, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς είναι από τους παίκτες που θα απασχολήσουν τις μεταγραφικές συσκέψεις του ΠΑΟΚ τις επόμενες εβδομάδες.

Εδώ και λίγες μέρες έχει ανοίξει η συζήτηση για τα μεταγραφικά στην Τούμπα. Ονόματα όπως αυτά των Πέδρο Κόντε και Εβγέν Χατσερίντι έχουν έρθει στο προσκήνιο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται εξελίξεις.

Στις συζητήσεις που θα γίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, θα πέσει και το όνομα του 26χρονου Κροάτη, Φίλιπ Μπράνταριτς.

Ο μέσος της Ριέκα είναι γνωστό ότι παρακολουθείται από τον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό και διαθέτει χαρακτηριστικά που έχει καταγραφεί ότι λείπουν και θα αναζητηθούν ενόψει της νέας σεζόν.

Με δεδομένο ότι είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ, καθώς έπαιξε στο φιλικό με το Μεξικό πριν από μερικές μέρες, θα γίνει συζήτηση στις πρώτες μεταγραφικές συσκέψεις για το αν κινηθεί άμεσα ο Δικέφαλος στην περίπτωσή του.

Ο 26xρovoς ψηλόσωμος μέσος μετράει φέτος 36 συμμετοχές, 3 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020 με τη Ριέκα.

Photo Credits: AP/Tony Gutierrez

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ