ΠΑΟΚ

"Θα πάρουμε στόπερ κι εξτρέμ!"

"Θα πάρουμε στόπερ κι εξτρέμ!"
INTIME SPORTS

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση αντιπροσωπίας των συνδέσμων του ΠΑΟΚ με τους Αγγελίδη, Βρύζα και Γκοντσάρεβα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ερωτηματικά, αλλά κι απογοήτευση έχουν προκαλέσει σε μεγάλη μερίδα κόσμου του ΠΑΟΚ αρκετά θέματα και κυρίως ο τρόπους διαχείρισής τους από την διοίκηση του ΠΑΟΚ που έχουν να κάνουν κυρίως με τις μεταγραφές, αλλά και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του "Δικέφαλου" στα κέντρα λήψεων αποφάσεων.

Αυτά τα δύο θέματα απασχόλησαν στη συνάντηση που έγινε την Δευτέρα (26/1) μεταξύ των Αγγελίδη, Βρύζα, Γκοντσάρεβα και αντιπροσωπείας των συνδέσμων του ΠΑΟΚ.

Αυτό που "βγαίνει" από τη συνάντηση, είναι ότι ο Ζήσης Βρύζας ξεκαθάρισε στους οπαδούς του "Δικέφαλου" πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα αποκτηθούν δύο παίκτες. Ένα εξτρέμ κι ένας κεντρικός αμυντικός.

Τέλος και σε ό,τι έχει να κάνει με τα διοικητικά ζητήματα της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ προτιμά να μην ανεβάζει τους τόνους στα κέντρα λήψης αποφάσεων και γιατί προτιμά έναν πιο ήρεμο και ουσιαστικό δρόμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ