ΠΑΟΚ

"Θα γυρίσουμε πρώτοι από το Καραϊσκάκη"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η πίστη του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ και η προτροπή του για το ντέρμπι. Το κοινό μήνυμα των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ο Ιβάν Σαββίδης και οι παίκτες του ΠΑΟΚ πέρασαν λίγα λεπτά μαζί στα αποδυτήρια. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θέλησε να μιλήσει μόνο στην ομάδα και ήταν μαζί του ο μεταφραστής και ο Λούμπος Μίχελ.

Προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες και κυρίως να δείξει την πίστη που έχει στις ικανότητές τους. "Σας πιστεύω, μπορείτε να κερδίσετε το ντέρμπι. Να κοιτάξετε να κάνετε το παιχνίδι σας και να μην επηρεασθείτε απ' οτιδήποτε", ήταν συμπυκνωμένο το νόημα των όσων είπε στους παίκτες και τον Λουτσέσκου.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έμειναν άφωνοι από την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στις κερκίδες (ακόμη και εκείνοι που έχουν παραστάσεις από ντέρμπι στην Τούμπα και έζουν ζήσει πρώτη συγκέντρωση στην αρχή μίας σεζόν) είχαν φροντίσει να συζητήσουν τις προηγούμενες μέρες για το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό και να καταλήξουν σε ένα κοινό μήνυμα. Ποιο είναι αυτό; "Πάμε πρωτοπόροι της βαθμολογίας στο Καραίσκάκη και θα επιστρέψουμε στην ίδια θέση".

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου συμφωνούν με την άποψη του προπονητή τους ότι η δική τους απόδοση θα κρίνει την έκβαση του ντέρμπι. Διαθέτουν ποιότητα κι αν έχουν και το καθαρό μυαλό για να κάνουν σωστή διαχείριση του αγώνα, τότε πιστεύουν ότι η νίκη θα έρθει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ