ΠΑΟΚ

"Θα φέρω μόνο καλύτερους"

"Θα φέρω μόνο καλύτερους"
Άρνεσεν INTIME SPORTS

Ξεκάθαρο μήνυμα του Φρανκ Άρνεσεν μέσα από τις επαφές που είχε για τα μεταγραφικά με Σαββίδη, Αγγελίδη και Τούντορ.

Ο Ιβάν Σαββίδης εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στην Ελλάδα λόγω της βράβευσής του στο 17ο Συναπάντημα της Νεολαίας ποντιακών συλλόγων "Παναγία Σουμελά" και χθες συγκάλεσε σύσκεψη μεταγραφικού χαρακτήρα με την παρουσία του Φρανκ Άρνεσεν, του Ιάκωβου Αγγελίδη και του Ίγκορ Τούντορ, στην οποία βρέθηκε και η Μαρία Γκοντσάρεβα (για να συμμετέχει στο κομμάτι των συζητήσεων περί οικονομικών δεδομένων) σε κάποια διαστήματα.

Αυτό που προκύπτει με βάση τις πληροφορίες είναι ότι όλοι ζήτησαν από τον Φρανκ Άρνεσεν να επιταχύνει τις επαφές του προκειμένου να γίνουν μεταγραφές το συντομότερο δυνατό, αφού είναι ξεκάθαρο, και σ' αυτό συμφωνεί και ο Δανός αθλητικός διευθυντής, ότι η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ έχει κενά.

"Θα φέρω μόνο καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Δεν υπάρχει άλλος λόγος να κάνουμε μεταγραφές, απλά για να λέμε πως πήραμε νέους παίκτες"ήταν η θέση που εκφράστηκε από τον 59χρονο Δανό, οποίος ανέλυσε με λεπτομέρεια τις περιπτώσεις παικτών με τους οποίους έχει κάνει προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Με δύο, τουλάχιστον, από αυτούς, όπως έχουμε ξαναγράψει, τα έχει βρει σχεδόν σε όλα και το θέμα είναι να αποσπάσει το τελικό τους "οκ" για να πέσουν υπογραφές σε συμβόλαια.

Το βάρος δίνεται κυρίως σε σέντερ φορ (γκολτζή) και στόπερ, καθώς, εκεί έχουν εντοπιστεί οι μεγαλύτερες αδυναμίες από τα μέχρι τώρα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ