ΠΑΟΚ

"Θα αλλάξει η ομάδα"

"Θα αλλάξει η ομάδα"
Άρνεσεν Τούντορ INTIME SPORTS

Σιγουριά από τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή του ΠΑΟΚ ότι η δουλειά που έγινε στην προετοιμασία θα αρχίσει να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Τι έλεγαν μετά το ματς με την Λοκομοτίβα. Ανακοινώσεις παικτών τις επόμενες μέρες.

Το αποτέλεσμα του αγώνα με την Λοκομοτίβα, σαφώς, και δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο. Τούντορ και Αρνεσεν συζήτησαν μετά την ήττα στο Ζάγκρεμπ και κατέληξαν σε κάποιες κοινές διαπιστώσεις, όπως για παράδειγμα, ότι η ομάδα ακόμη δεν είναι έτοιμη.

Συγκεκριμένα έλεγαν: "Ή ομάδα δεν είναι έτοιμη, αλλά θα αλλάξει κατά πολύ από βδομάδα",ενώ εστίασαν και στις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται το ρόστερ: "Ξέραμε ότι υπάρχουν κενά, δεν περιμέναμε, όμως, ότι θα φεύγαμε με ήττα από εδώ.

Αλλά είμαστε βέβαιοι για τη δουλειά που γίνεται και μέρος της θα φανεί στη ρεβάνς".

Είναι κοινό μυστικό ότι δύο άνδρες προσβλέπουν στη μεταγραφική ενίσχυση, έχοντας εντοπίσει, πλέον, τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει γίνει μεγάλη προεργασία στα μεταγραφικά και ο Αρνεσεν εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορεί να προχωρήσει σε οριστικές συμφωνίες και η ΠΑΕ σε ανακοινώσεις, ποδοσφαιριστών που, εκτός απροόπτου, θα καλύψουν τις θέσεις του στόπερ και του φορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ