ΠΑΟΚ

Τεχνικός διευθυντής τριετίας

Τεχνικός διευθυντής τριετίας
Σαββίδης INTIME SPORTS

Έμπειρος, αλλά και φιλόδοξος ο αντικαταστάτης του Βρύζα που αναζητά ο πρόεδρος της ΠΑΕ και θέλει να φέρει στην Τούμπα μέχρι τον Μάιο. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει σε πρώτο πλάνο την προσπάθεια που κάνουν ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες να κερδίσει η ομάδα το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League, ωστόσο, Σαββίδης και Αγγελίδης δεν κάθονται με σταυρωμένο χέρια, αφού ήδη έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ που θα δημιουργηθεί από τη νέα σεζόν.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει πάρει το "ΟΚ" του μεγαλομετόχου και αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Βρύζα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ξεκαθαρίσει τα στάνταρ πάνω στα οποία θα γίνει η τελική επιλογή. Αυτά είναι αναλυτικά:

-- Η επιλογή θα γίνει πάνω σε ένα πλάνο τριετούς, τουλάχιστον, συνεργασίας, γιατί μόνο έτσι μπορεί να περιμένει ο ΠΑΟΚ καρπούς του πρότζεκτ που θα στηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

-- Θα επιλεγεί τεχνικός διευθυντής που έχει δώσει πετυχημένα δείγματα δουλειάς μέχρι σήμερα, παράλληλα, όμως, δεν είναι κορεσμένος κι έχει την φιλοδοξία να βοηθήσει στο χτίσιμο μίας ομάδας πρωταγωνίστριας.

-- Δεν είναι απαραίτητο να είναι όνομα γνωστό από την προϋπηρεσία του ως ποδοσφαιριστής. Το βασικό προσόν θα είναι το μέχρι τώρα έργο του, το δίκτυο γνωριμιών που θα έχει και θα "εγγυάται" στον ΠΑΟΚ ότι θα μπορεί να κάνει τις καλύτερες επιλογές για αγορές - πωλήσεις παικτών. Αν συνδυάζει και μεγάλο όνομα από την θητεία του ως ποδοσφαιριστής, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί ακόμη περισσότερο επικοινωνιακά.

-- Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι μέσα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αφού μετά την περίπτωση Βρύζα, δεν φαίνεται να υπάρχει αυτήν τη στιγμή, άλλο στέλεχος που να μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάποιος με προϋπηρεσία.

-- Ο τεχνικός διευθυντής που θα επιλεγεί θα αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό και θα κάνει τις τελικές προτάσεις για τον προπονητή που θα επιλεγεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

-- Η αναζήτηση γίνεται σε διάφορα πρωταθλήματα, πιθανόν θα είναι κάποιος που θα έρθει από την Ευρώπη, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμη και η περίπτωση κάποιου Έλληνα.

Η περίπτωση Ζόρντι Κρόιφ

Φυσικά, ο Ζόρντι Κρόιφ είναι ένας από εκείνους που πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο ΠΑΟΚ και θα ενδιέφερε η συνεργασία μαζί του, αφού συν τοις άλλοις γνωρίζεται πολύ καλά με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, ωστόσο, στα γραφεία της Τούμπας εκτιμούν ότι είναι πολύ δύσκολο να φύγει από τη Μακάμπι.

Εάν δεν τα βρει με τον Μιτς Γκόλντχαρ, ιδιοκτήτη της ισραηλινής ομάδας, και δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο, σε εκείνη την περίπτωση, πιθανόν ο ΠΑΟΚ να ενδιαφερθεί. Τώρα, όμως, το όνομα του 40χρονου Ολλανδού δεν είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ