ΠΑΟΚ

Τετ-α-τετ Σαββίδη-Αθανασιάδη στο αεροδρόμιο

Τετ-α-τετ Σαββίδη-Αθανασιάδη στο αεροδρόμιο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ "πετάει" για Γεωργία και ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και μίλησε με Αθανασιάδη και Σάχοφ. (video)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξιδεύει για την Τιφλίδα της Γεωργίας, εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Ντίναμο στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των playoffs του Europa League.Λίγο μετά τις 9 το πρωί, οι 22 παίκτες, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του, καθώς και μέλη της διοίκησης και όσοι ακόμη συγκροτούν την αποστολή, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Εκεί εκτός από τον απλό κόσμο που δεν έχασε την ευκαιρία για φωτογραφίες και αυτόγραφα, βρέθηκαν ο Ιβάν Σαββίδης, και οι γιοι του Γιώργος και Νίκος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνομίλησε για λίγο με τον Σάχοφ στα ρωσικά, ενώ είχε τετ-α-τετ με τη βοήθεια του δικηγόρου Γιώργου Γκουροβανίδη, με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Τετ-α-τετ Σαββίδη-Αθανασιάδη στο αεροδρόμιο

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας προσπάθησε να ντοπάρει ψυχολογικά τον αρχηγό της ομάδας που έχει ακούσει πολλά μετά τα χαμένα τετ-α-τετ με τον Άγιαξ.
Με βάση τις πληροφορίες από ανθρώπους του ΠΑΟΚ στη Γεωργία πρόκειται να συνταξιδέψει με την ομάδα οι γιοι του Γιώργος και Νίκος, όχι όμως και ο Ιβάν Σαββίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ