ΠΑΟΚ

Οι φήμες για Στοχ και η διάψευση του ΠΑΟΚ

Οι φήμες για Στοχ και η διάψευση του ΠΑΟΚ

Το γραφείο ατζέντηδων "football service agency" δημοσίευσε φωτογραφία από συνάντησή του Φρανκ Άρνεσεν με τον Μίλαν Λεντνίτσκι, μάνατζερ του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού της Φενέρμπαχτσε. "Δεν υπάρχει θέμα", λένε στον ΠΑΟΚ

Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει ένα ευρύ δίκτυο επαφών στο χώρο του ποδοσφαίρου και φροντίζει να τις διατηρεί ζωντανές κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία. Έτσι, κατά το διάστημα της παρουσίας του στην πόλη Νίτρα με την αποστολή του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Μίλαν Λεντνίτσκι, της εταιρίας "football service agency".

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και μία τις περιπτώσεις είναι του Μίροσλαβ Στοχ, όταν πήγε στην Τσέλσι. Μάλιστα, αυτή η συνάντηση έδωσε το ερέθισμα να αναπτυχθούν φήμες για ενδιαφέρον του Στοχ από τον ΠΑΟΚ (λόγω και του γεγονότος ότι δεν φαίνεται να έχει θέση στη Φενέρμπαχτσε), χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν πειστήρια επ' αυτού.

Βέβαια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει θέμα μεταγραφής του Μίροσλαβ Στοχ, επισημαίνοντας ότι ουδέποτε έγινε ή θα γίνει κίνηση απόκτησής του. Οπως αποδεικνύεται ήταν μία φημολογία που αναπτύχθηκε επειδή ο Αρνεσεν συνάντησε τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή στη Νίτρα, με αφορμή την παρουσία της αποστολής του "Δικεφάλου" στη Σλοβακία τις προηγούμενες μέρες.

"Δεν έχω πολύ χρόνο, αλλά ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να επισκεφτώ τον καλό μου φίλο Μίλαν Λετνίτσκι. Τη Νίτρα την επιλέξαμε ως ιδανικό μέρος για να μείνουμε πριν το παιχνίδι μας με την Τρνάβα", ανέφερε στο σάιτ της εταιρίας ο Άρνεσεν, ενώ ο Σλοβάκος ατζέντης σημείωσε:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Φρανκ είναι ανάμεσά μας και το γεγονός ότι μπορούμε να συζητήσουμε συγκεκριμένα αθλητικά θέματα με έναν τόσο έμπειρο και διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικό είναι πάντα ευχαρίστηση".

Μάλιστα, μέσω του σάιτ της εταιρίας, εύχονται τα καλύτερα στον Δανό αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ