ΠΑΟΚ

Τετ-α-τετ Μίχελ - Μπέντο στη Μπράγκα

epa03822371 Portugal national soccer team head coach, Paulo Bento, during his team training session in preparation for the upcoming match with Holland, Oeiras, Portugal, 12 August 2013.  EPA/MIGUEL A. LOPES
Μπέντο EPA

Επιμένουν οι Πορτογάλοι στο θέμα Μπέντο και η ιστοσελίδα "maisfutebol" αναφέρει ότι ο 47χρονος τεχνικός βρέθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, παρουσία του ατζέντη του.

Ο Λούμπος Μϊχελ βρέθηκε τελικά στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου της Μπράγκα στη διάρκεια του αγώνα της τοπικής ομάδας με τη Σαχτάρ.

Το ίδιο και ο Πάουλο Μπέντο, ο τέως Ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας. Και σύμφωνα με την ιστοσελίδα " maisfutebol.iol.pt" οι δύο τους, παρουσία και του ατζέντη του 47χρονου τεχνικού Κάρλος Γκονσάλβες ο οποίος χθες διέψευδε τις επαφές, συνομίλησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας στον ΠΑΟΚ.

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας γίνεται αναφορά στο όνομα του Ιβάν Σαββίδη, προφανώς γιατί η παρουσία "του προέδρου του ΠΑΟΚ" τους οδήγησε στο να χρησιμοποιήσουν λάθος όνομα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, στη διερευνητική κρούση που του έγινε ο Μπέντο εμφανίστηκε διστακτικός να έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ γιατί είναι λίγες οι πιθανότητες να κατακτήσει τίτλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ