ΠΑΟΚ

Τετ-α-τετ με Ίβιτς και εξηγήσεις από Μπίσεσβαρ

Τετ-α-τετ με Ίβιτς και εξηγήσεις από Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είχε συνομιλία με τον Βλάνταν Ίβιτς για την χωρίς διάθεση παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ηρακλή που τον οδήγησε στον πάγκο μόλις στο 29ο λεπτό. (VIDEO)

Η σημερινή (28/2) προπόνηση του ΠΑΟΚ είχε αρκετά τετ-α-τετ του Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και συνολική συζήτηση με τους παίκτες του για την κακή εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Ηρακλή. Μεταξύ άλλων, ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για λίγα λεπτά και με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος έδωσε εξηγήσεις για την χωρίς διάθεση παρουσία του στον αγώνα με τους "κυανόλευκους".

Μιλά αύριο δημόσια ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα μιλήσει (και) για τα όσα έγιναν στο Καυτανζόγλειο στη διάρκεια της αυριανής βράβευσής του για τον τίτλο του MVP Ιανουαρίου.

Μαζί του θα βραβευτούν (και φυσικά θα κάνουν και δηλώσεις) ο Λέο Μάτος για το καλύτερο γκολ του Ιανουαρίου και ο Δημήτρης Πέλκας για το Best goal της 21ης αγωνιστικής της Λίγκας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Τρεις βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν το μεσημέρι της Τετάρτης (28.02) στην Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας στις 15:45. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα παραλάβει το βραβείο του 11888 MVP Ιανουαρίου. Ο Ολλανδός ήταν εξαιρετικός τον Ιανουάριο και κατάφερε να αφήσει πίσω του στην ψηφοφορία του paokfc.grκαι του PAOK FC Official App τους Κρέσπο και Λέοβατς και να κατακτήσει έναν ακόμα ατομικό τίτλο.

Ο Λέο Μάτος ήταν ο νικητής του διαγωνισμού για το Regency Casino Best Goal Ιανουρίου. Ο Βραζιλιάνος στους πρώτους μήνες παρουσίας του στον Δικέφαλο έχει αποδείξει ότι κατέχει την τέχνη του σκοραρίσματος και κόντρα στον Λεβαδειακό φρόντισε να το κάνει με εξαιρετικό τρόπο, προσθέτοντας ένα ακόμα βραβείο στην συλλογή του.

Τέλος ο Δημήτρης Πέλκας θα βραβευθεί για το Best Goal της 21ης αγωνιστικής της Super League. Η λόμπα του νεαρού άσου ήρθε πρώτη σε προτιμήσεις στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η Super League, η Nova και ο ΠΣΑΠ, κερδίζοντας την πανελλαδική αναγνώριση".

Το σχετικό στιγμιότυπο κατέγραψε και η κάμερα του ΠΑΟΚ TV:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ