ΠΑΟΚ

Τεστάρει Λάμπρου μέσω... Πλατείας ο Ίβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο για τον δανεισμό του Λάζαρο Λάμπρου για 1,5 χρόνο. Πώς ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να επιστρέψει στην Τούμπα το καλοκαίρι και πώς οι «κυανέρυθροι» μπορούν να βγάλουν χρήματα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν ξεκάθαρος στις συζητήσεις που είχε με τον Λάζαρο Λάμπρου τις τελευταίες μέρες. Οι συμμετοχές του στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου δεν θα ήταν πολλές και γι’ αυτό του ζήτησε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα που θα μπορούσε να του δώσει περισσότερο αγωνιστικό χρόνo.

Ο Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός έδειξε θετικός και έτσι άρχισαν οι συζητήσεις για τον δανεισμό του στον Πανιώνιο που κρατούσαν μέχρι αργά χθες το βράδυ. ΠΑΟΚ και Πανιώνιος συμφώνησαν σε δανεισμό διάρκειας 1,5 χρόνου, ωστόσο, κατέληξαν στο να βάλουν και έναν όρο που επιτρέπει στον Δικέφαλο, αν θελήσει, να τον πάρει πίσω το καλοκαίρι δίνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό στους κυανέρυθρους.

Ο Λάμπρου θα παίξει στον Πανιώνιο με το συμβόλαιό του πληρωμένο από τον ΠΑΟΚ και, μάλιστα, έχοντας ως «όπλο» του ότι προβλέπεται συγκεκριμένος αριθμός υποχρεωτικών συμμετοχών.

Κατά συνέπεια, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θα έχει την ευκαιρία να στείλει μηνύματα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει το καλοκαίρι και να αποτελέσει μέλος του ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του θα μπορέσει να βγάλει και οικονομικό όφελος αν ο νεαρός περάσει το τεστ και επιστρέψει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ