ΠΑΟΚ

Τεστ Ιβιτς εν όψει Κλαμπ Μπριζ

Τεστ Ιβιτς εν όψει Κλαμπ Μπριζ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς δοκίμασε το απόγευμα της Παρασκευής τις δύο ενδεκάδες που σκέφτεται να παρατάξει στο φιλικό του Σαββάτου (9/7, 19.00) με την Κλαμπ Μπριζ. Δύσκολα θα παίξει ο ανέτοιμος Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αποκαλυπτήρια για Τζάλμα Κάμπος

Αρκετή τακτική είχε η προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Βλάνταν Ιβιτς έκανε ασκήσεις με δυο ενδεκάδες φανερώνοντας έτσι κάποιες σκέψεις του γι' αυτούς που θα χρησιμοποιήσει στα δύο σχήματα στο φιλικό του Σαββάτου (9/7, 19.00) με την Κλαμπ Μπριζ.

Οι "μαύροι" είχαν τον Γλύκο τερματοφύλακα και με σχήμα 4-2-3-1 από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Μάτος, Πούγγουρας, Τζαβέλλας και Λέοβατς. Στο κέντρο οι Τζιόλης και Τσίμιροτ, στην κορυφή της επίθεσης βρισκόταν ο Αθανασιάδης και η τριάδα πίσω τον Κλάους αποτελούνταν από τους Τζάλμα, Περέιρα και Μυστακίδη.

Οι "πράσινοι" είχαν τερματοφύλακα τον Βελλίδη και σε σχήμα 4-2-3-1 από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα ήταν οι Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο και Γιαννούλης. Οι Χαρίσης και Πέλκας έπαιζαν ως αμυντικοί μέσοι, στην κορυφή ήταν ο Κουλούρης και πίσω του οι Ζάιρο, Ροντρίγκες και Κοροβέσης.

Τεστ Ιβιτς εν όψει Κλαμπ Μπριζ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο μεταξύ εκτός από τους Κωνσταντινίδη και Σάχοφ, δεν προπονήθηκε και ο Δημητριάδης λόγω ενός χτυπήματος που είχε το πρωί (ξύπνησε με πρησμένο πόδι το μεσημέρι) ενώ από εκεί και πέρα σε κάποιες ασκήσεις ο Ιβιτς έβγαλε τον Ζάιρο και έβαλε τον Μπίσεσβαρ ο οποίος αργότερα αντικατέστησε και τον Περέιρα.

Ο Μπίσεσβαρ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και δύσκολα θα αγωνιστεί στο φιλικό με τους Βέλγους γιατί είναι πίσω από πλευράς ετοιμότητας. Κάποια στιγμή ο Χατζηισαίας πήρε την θέση του Κρέσπο και το Σάββατο θα φανεί αν παίξει στο φιλικό

Τεστ Ιβιτς εν όψει Κλαμπ Μπριζ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έψαχναν το δαχτυλίδι του Τζάλμα

Κάτι ασυνήθιστο έγινε στην απογευματινή προπόνηση. Πάνω σε μια φάση ο Κάμπος χτύπησε τα χέρια του και του έφυγε το δαχτυλίδι που φορούσε στο δάχτυλο. Αυτό συνέβη προς το τελείωμα του προγράμματος και επί αρκετή ώρα ο ίδιος ο παίκτης, ο Περέιρα, ο Κρέσπο, όλο το προπονητικό τιμ, ο γιατρός, οι φυσιοθεραπευτές, ακόμη και δημοσιογράφοι με τους φωτορεπόρτερ έψαχναν το δαχτυλίδι αλλά δεν κατάφεραν να το βρουν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ