ΠΑΟΚ

Τεστ για Μυστακίδη ενόψει Πανιωνίου

Τεστ για Μυστακίδη ενόψει Πανιωνίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ άρχισε προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και η προσοχή όλων στρέφεται στον Γιάννη Μυστακίδη. Στομαχικές διαταραχές ο Κίτσιου.

Με όσους δεν ήταν βασικοί ή έπαιξαν λίγο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό άρχισε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς Κυπελλου με τον Πανιώνιο. Όσοι έπαιξαν βασικοί ιστο "Καραϊσκάκη" έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο.Το πρόγραμμα προπόνησης περείχε παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο, ασκήσεις κατοχής και κίνησης και δίτερμα σε μικρό γήπεδο.

Ο Στέλιος Κίτσιου δεν εμφανίστηκε στην Μεσημβρία, καθώς, το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με στομαχικές διαταραχές και προτιμήθηκε να παραμείνει σπίτι για ν’ αναρρώσει και να επανέλθει στην προπόνηση της Τρίτης (09.02).Ο Γιάννης Μυστακίδης έκανε θεραπεία λόγω κάκωσης στο πέλμα από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο και αύριο θ’ ακολουθήσει πρόγραμμα με μπάλα προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Νίκος Μελίσσας που είχε ενοχλήσεις στη γάμπα, γυμνάστηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Ίγκορ Τούντορ.Οι Μάριν Λέοβατς, Χάρης Χαρίσης ανέβασαν ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης και τις επόμενες μέρες θ’ αρχίσουν να ακολουθούν σταδιακά κομμάτια της προπόνησης. Οι Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Κοροβέσης συνέχισαν αποθεραπεία. Την Τρίτη (09.02) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ