ΠΑΟΚ

Τεσσάρα για την Κ20 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ

Τεσσάρα για την Κ20 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αρτέμ Κόζακ, η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-2 της ΑΕΛ και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Με τον Αρτέμ Κόζακ να πετυχαίνει τρία τέρματα, η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε της αντίστοιχης της Λάρισας με 4-2 σε παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις Λόλα, στη Σουρωτή.

Ο Δικέφαλος του βορρά πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2-1, με τον Δούμτση (28') να πετυχαίνει το πρώτο και τον Κόζακ (35' 49', 76') τα άλλα τρία τέρματα του ΠΑΟΚ και την Λάρισα να μειώνει στο 43' και στο 83'.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ διατηρήθηκε στην τρίτη θέση, πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ η Λάρισα παρέμεινε στην 12η θέση.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Σιαμπάνης, Γιαλαμούδης, Κυριαλάνης, Πολύζος, Γκιντίδης, Μίσκοβιτς, Μελετίδης, Χατζηστραβός (59′ Ματθαίου), Κόζακ (77′ Παπαθανασίου), Δούμτσης (65′ Σταθόπουλος), Τζοβάρας.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκκας): Κουτογλίδης, Καρατάσιος, Κυρίτσης, Καλφούτζος, Αναγνώστης, Μακρής, Δερμιτζάκης, Καραλούλης, Μασούρας, Χατζής, Ευμορφίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ