ΠΑΟΚ

Τέλος στο Champions League για ΠΑΟΚ με ισοπαλία

Τέλος στο Champions League για ΠΑΟΚ με ισοπαλία

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ έφερε 3-3 με τον Απόλλωνα Λεμεσού που συνεχίζει στους "32" του Champions League, αποδεικνύοντας ότι είχε τις δυνατότητες να τερματίσει πρώτη στο προκριματικό όμιλο.

Με ένα "κρίμα" να κρέμεται στα χείλη όλων των μελών της αποστολής, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα πρκριματικά του Champions League, χωρίς να καταφέρει να πάρει την πρωτιά που θα της έδινε την πρόκριση στους "32" του θεσμού.

Στο τελευταίο παιχνίδι της που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο έφερε ισοπαλίοα 3-3 με τον Απόλλωνα Λεμεσού που ήταν και η ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση.Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-1. Το 1-0 για τον Δικέφαλο έγινε στο 26΄με αυτογκόλ της Κινοσίδου και ο Απόλλων ισοφάρισε με την Κουσιέρη στο 34'. Στο 38' η Μπραμέ και στο επόμενο λεπτό η Ντιμιτρίεβιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο δεύτερο μέρος, η κυπριακή ομάδα που πήρε και το εισιτήριο για τη φάση των "32" του θεσμού, μείωσε στο 60’ με τη Νίλσεν και η ίδια στο 67’ έκανε το 3-3 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.Ο Δικέφαλος είχε φέρει ισοπαλία και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια του κι έτσι ολοκλήρωσε αήττητος, αλλά με μόλις τρεις βαθμούς την παρουσία του στον όμιλο. Κίτρινες κάρτες αντίκρισμα οι: Πατερνά, Αδαμάκη, Μπισίν, Αλμποργκέτι, Κυνοσσίδου. Κόκκινες: Βλασιάδου (ΠΑΟΚ) 90' με δύο κίτρινες

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ:Πελετίδου, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Πατερνά, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Ντιμιτρίεβιτς, Παντελιάδου (61’ Γιάννου), Μπραμέ (67’ Σακελάρη), Γιάννου, Γκάτσου (74’ Αδαμάκη).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ:Χρήστου, Σοφοκλέους, Μπισίν, Αντωνίου Φ. (87' Παφίτη), Σιδηρά, Αντωνίου Π. (46' Νίλσεν), Κουσιέρι, Αλμποργκέτι, Μολίν, Κυνοσίδου, Κέλλυ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ