ΠΑΟΚ

Τέλος ο Λούκας, το βάρος σε Λέοβατς ο ΠΑΟΚ

Τέλος ο Λούκας, το βάρος σε Λέοβατς ο ΠΑΟΚ
Φρανκ Άρνεσεν INTIME SPORTS

Η μεταγραφή του Λούκας στη Ντεπορτίβο ολοκληρώνεται Προσπάθειες του ΠΑΟΚ για τον αριστερό φουλ μπακ της Ριέκα, Μαρίν Λέοβατς, αποσύρεται το ενδιαφέρον για τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Το τελευταίο παιχνίδι του Λούκας με την φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν αυτό με την Σπαρτάκ Τρνάβα στην Τούμπα. Ο Ισπανός έφερε την καλύτερη δυνατή προσφορά και ο Δικέφαλος καλύπτεται από τα χρήματα αφού θα πάρει όσα ζητούσε.

Έτσι, δεν αποκλείεται και αύριο (6/8) να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στη Λα Κορούνια. Ουσιαστικά η υπόθεση που είχε μετατραπεί σε σήριαλ έφτασε στο τέλος της, όπως είχε φανεί, άλλωστε, και σας είχαμε μεταφέρει μετά από τον δεύτερο επίσημο αγώνα της σεζόν, με αντίπαλο την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Γι' αυτό και σήμερα (5/8) το προανήγγειλε και ο Τούντορ.

Αποσύρθηκε για Τσίμιροτ

Ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε από την περίπτωση Τσίμιροτ γιατί ήταν πολλά τα χρήματα που απαιτούνταν και οι άνθρωποι του Δικεφάλου αποφάσισαν να μην επιμείνουν για την απόκτηση του Βόσνιου μέσου. Το παλεύουν ωστόσο για τον Μαρίν Λέοβατς και ρίχνουν όλο το βάρος για τον 27χρονο αριστερό φουλ μπακ της Ριέκα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ