ΠΑΟΚ

Τέλος ο Γκολάσα από τον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Γκολάσα από τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας της με τον 24χρονο Ισραηλινό μέσο, Εγιάλ Γκολάσα, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστή το τέλος της συνεργασίας της με τον Εγιάλ Γκολάσα. Σ' αυτή αναφέρονται τα εξής: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Εγιάλ Γκολάσα.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του". Ο Ισραηλινός στα δύο χρόνια που έμεινε στον ΠΑΟΚ είχε 50 συμμετοχές (33 την πρώτη σεζόν και 17 τη δεύτερη), χωρίς να σκοράρει.Στο Ισραήλ γράφουν ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για συμβόλαιο τριών ετών.

Οι 1600-1700 συμμετέχοντες και τα διαρκείας σε άνεργους

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόσφερε 1000 διαρκείας σε άνεργους και γι' αυτό το θέμα ανέφερε στον λογαριασμό της στο facebook: " Πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία συμβολαιογράφου η κλήρωση για τα 1000 εισιτήρια διαρκείας ανέργων. Οι νικητές ενημερώνονται ήδη και θα παραλάβουν άμεσα τα εισιτήριά τους. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που συμμετείχε!". Σύμφωνα με την ΠΑΕ οι συμμετέχοντες (οι έγκυροι) στην κλήρωση των διαρκείας ήταν περίπου 1600-1700.

Μπεκάλι: "Ασχετα με την πίεση, ο Βαρέλα δεν θα φύγει"

Δεν σταματούν να ασχολούνται με το θέμα του Βαρέλα οι Ρουμάνοι σχετικά με τον ΠΑΟΚ. Στην ιστοσελίδα prosport.roυπάρχουν δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι που αναφέρει πως "ξ έρω πως τον θέλουν αλλά είναι δικό τους πρόβλημα. Ο Βαρέλα δεν θα φύγει και άσχετα με την πίεσή τους, δεν ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Ούτε αυτοί, ούτε οι Αραβες. Νομίζουν πως μπορούν να τα καταφέρουν με την πίεση αλλά για μένα 3 εκ. ευρώ δεν είναι αρκετά. Αν πουλήσουμε τον Βαρέλα, θα φέρουμε έναν άλλο αμυντικό στη θέση του".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ