ΠΑΟΚ

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Λούκας

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Λούκας
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη το βράδυ υπήρχε δείπνο του Λούκας Πέρεθ με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήθελε να κρατήσει στον ΠΑΟΚ τον Ισπανό, αλλά οι αποφάσεις είχαν ήδη παρθεί.

Ο Λούκας Πέρεθ αποχαιρέτισε την Τούμπα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ με μια πολύ καλή εμφάνιση και ένα πανέρμορφο γκολ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήδη θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Λα Κορούνια (έχει ήδη συμφωνήσει ως το καλοκαίρι του 2019), αφού εκτός από τον κόσμο χαιρέτησε μετά το ματς και την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Λούκας και ο ατζέντης του Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέγιε είχαν και δείπνο με τον Ιβάν Σαββίδη το οποίο παρά την επιθυμία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον 27χρονο παίκτη στην Τούμπα, κατέληξε να είναι αποχαιρετιστήριο.

Η επιστροφή είχε διαφανεί από το τετ α τετ με Αρνεσεν

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Λούκας είχαν δρομολογηθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν στο τετ α τετ με τον Φρανκ Αρνεσεν, παρουσία του ατζέντη του, είχε αρνηθεί να μπει στην διαδικασία συζήτησης για νέο συμβόλαιο.

"Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, εκτιμώ ό,τι μου έχει προσφέρει στην καριέρα μου, αλλά έχω μια μεγάλη προοπτική μπροστά μου. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, θέλω να παίξω στην Ισπανία και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Γαλικία και σίγουρα δεν είναι πρόβλημά μου ο ΠΑΟΚ", είπε χαρακτηριστικά ο Λούκας δείχνοντας ότι είχε πάρει ξεκάθαρα τις αποφάσεις του εδώ και μέρες. Και απλά σεβάστηκε την επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να βοηθήσει την ομάδα στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το μόνο που μένει να ξεκαθαριστεί είναι ποιο ακριβώς είναι το περιεχόμενο της συμφωνίας πώλησης. Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για 1,5 εκ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ, ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 50% και επιπλέον χρήματα, αν η Λα Κορουνία παραμείνει και του χρόνου στη La Liga και ο Λούκας σημειώσει συγκεκριμένο αριθμό γκολ και πάνω.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ