ΠΑΟΚ

Τελική απόφαση για Πέντρο Ενρίκε με τον ατζέντη του

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την Τετάρτη (30/8) θα ληφθεί η οριστική απόφαση για τον δανεισμό του Πέντρο Ενρίκε από τον ΠΑΟΚ στην Καραμπάχ στη συνάντηση που θα έχει ο εκπρόσωπός του με τον Λούμπος Μίχελ.

Αν η Καραμπάχ δεν αγωνιζόταν στους ομίλους του Champions League, ο Πέντρο Ενρίκε δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να σκεφτεί να πάει δανεικός εκεί, καθώς το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν δεν είναι ελκυστικό ούτε καν σε σύγκριση με το ελληνικό.

Ωστόσο, η λάμψη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ δεν έχει θέση βασικού, όπως έχει φανεί από την αρχή της περιόδου, έχουν κάνει τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να σκέφτεται σοβαρά τη μετακίνησή του.

Την Τετάρτη (30/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του προκειμένου να έχει με τον Λούμπος Μίχελ την καθοριστική συνάντηση για το μέλλον του Βραζιλιάνου. Στην διάρκεια της θα παρθεί η οριστική απόφαση για το αν θα γίνει αποδεκτή η πρόταση δανεισμού που έχει καταθέσει η Καραμπάχ και κυρίως με ποιους όρους.Πάντως, το γεγονός ότι ο ατζέντης του παίκτη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη δείχνει ότι η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της μετακίνησης του πελάτη του στο Αζερμπαϊτζάν.

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ