ΠΑΟΚ

Τέλη Ιουνίου έρχεται για ξεκαθάρισμα ο Περέιρα!

Τέλη Ιουνίου έρχεται για ξεκαθάρισμα ο Περέιρα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φακούντο Περέιρα ολοκληρώνει ένα θετικό πέρασμα από την Κολόν Σάντα Φε και έρχεται να βρει οριστική λύση στη σχέση του με τον ΠΑΟΚ.

Δεν τα πήγε άσχημα ο Φακούντο Περέιρα στην Αργεντινή με τη φανέλα της Κολόν Σάντα Φε. Έκανε 14 συμμετοχές, πέτυχε δύο τέρματα ενώ υπάρχουν ακόμη τρία παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η Primera Division.

Ο 30χρονος επιθετικός περιμένει να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την Κολόν και στη συνέχεια να έρθει, στα τέλη του μήνα, στη Θεσσαλονίκη για να κάνει μια ξεκάθαρη κουβέντα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το μέλλον της σχέσης του με την ομάδα.

Ο Φακούντο μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο και θέλει να επιλέξει μια λύση που θα του δώσει ευθύς εξαρχής τη δυνατότητα να εχει μπόλικο χρόνο συμμετοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μέχρι τότε θα υπάρχει και προπονητής στην ομάδα, οπότε θα γίνει ουσιαστική κουβέντα που θα οδηγήσει στις αποφάσεις για τη νέα σεζόν. Εφόσον αυτός δεν είναι ο Ίβιτς όπως όλα δείχνουν και ο νέος κοουτς τον εχει στις επιλογές του, μπορεί να τεθεί θέμα επιστροφής του στην ομάδα.

Θυμίζουμε στη συμφωνία δανεισμού με την Κολόν υπάρχει ρήτρα αγοράς 550.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ