ΠΑΟΚ

Τελευταία στιγμή στην αποστολή ο Ρατς

Τελευταία στιγμή στην αποστολή ο Ρατς
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Ρουμάνος μπακ θα ταξιδέψει, τελικά, στην Κρήτη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Οπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με μία σημαντική απουσία στον αυριανό (2/11) αγώνα με τον Εργοτέλη. Αρχικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι ο Ράζβαν Ρατς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους ξεκούρασης, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα έκανε γνωστό πως "και ο Ρατς στην αποστολή για το Ηράκλειο κατόπιν δικού του αιτήματος για να δοκιμάσει το πόδι του αύριο πριν το ματς". Κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του Ρουμάνου μπακ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Σκόνδρας έκανε σήμερα (1/11) τρέξιμο ανεβάζοντας ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Φιορεντίνα.

Οσον αφορά το πρόγραμμα προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Αγγελου Αναστασιάδη γυμνάστηκαν για περίπου μία ώρα κάνοντας ζέσταμα με το καθιερωμένο κορόιδο, ασκήσεις τεχνικής και φυσικής κατάστασης.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι: Γλύκος, Ιτάνζ, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Μάρτενς, Μαντούρο, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μακ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης, Περέιρα, Γκολάσα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ