ΠΑΟΚ

Τελειώνει ο Μπρκιτς από τον ΠΑΟΚ

Τελειώνει ο Μπρκιτς από τον ΠΑΟΚ
Μπρκιτς EUROKINISSI

Ο Λούμπος Μίχελ και ο ατζέντης του Ζέλικο Μπρκιτς βρίσκονται σε εντατικές διαπραγματεύσεις για να λυθεί η συνεργασία με τον 31χρονο τερματοφύλακα.

Μετά την εξεύρεση λύσης (δανεισμός στη Ριέκα) στο "αγκάθι" Λέοβατς, στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι βγαίνουν από το αδιέξοδο και στην υπόθεση του Ζέλικο Μπρκιτς.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας που είναι ξένο σώμα από το τέλος της περσινής περιόδου δεν μπόρεσε να βρει ομάδα σε δύο μεταγραφικές περιόδους, αφού το πρόβλημα με τη μέση του αποδεικνύεται άκρως ανασταλτικός παράγοντας.

Ωστόσο, μετά την έλευση του ατζέντη του την περασμένη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, ο 31χρονος γκολκίπερ βρίσκεται ένα βήμα πριν το τέλος της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο".

Ο εκπρόσωπος του υψηλόσωμου γκολκίπερ και ο Λούμπος Μίχελ έχουν μπει σε εντατικές διαπραγματεύσεις για να επιτευχθεί συμφωνία για τη λύση συνεργασίας.

Προς το παρόν, υπάρχει μικρή διαφορά ακόμη, όμως, στα γραφεία της Τούμπας εκτιμούν ότι το αργότερο την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Μπρκιτς έκανε 11 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ πέρυσι και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 που του αποφέρει 400.000 ευρώ ετησίως.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ