ΠΑΟΚ

Τελειώνει ο Μακ από τον ΠΑΟΚ

Τελειώνει ο Μακ από τον ΠΑΟΚ
Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Μακ, αφού η υπόθεση της μεταγραφής του είναι προχωρημένη, όχι όμως και τελειωμένη. Ζενίτ και Άντερλεχτ δύο από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Ο Μακ διέκοψε τις διακοπές του έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, τελικά όμως δεν θα παραμείνει για αρκετό καιρό και αυτό αφορά το μέλλον του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός θα πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού με τον "δικέφαλο" να βάζει στα ταμεία του περίπου 3.000.000€.

Στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από αυτές προέρχονται από την Άντερλεχτ και τη Ζενίτ.

Με καμία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία. Ο ΠΑΟΚ έδωσε άδεια στον παίκτη να πάει να συζητήσει από κοντά για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Ο Μακ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ και μένει να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι οριστικά, οπότε καλό είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Οριστικοποιήθηκε η ρεβάνς με τον Άγιαξ

Την ίδια ώρα εξελίξεις είχαμε και σε ότι αφορά το δεύτερο ματς με τον Άγιαξ. Αυτό τελικά οριστικοποιήθηκε να γίνει την Τετάρτη 3 Αυγούστου στην Τούμπα στις 21.30.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ