ΠΑΟΚ

"Τελειώνει" ο Λεβέκ, δυσφορία για Σαμπράνο

"Τελειώνει" ο Λεβέκ, δυσφορία για Σαμπράνο

Ο Ντοριάν Λεβέκ θα μείνει εκτός δράσης γι' ακόμα τρεις μήνες, το οποίο σημαίνει πως μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του απ' τον ΠΑΟΚ. Αποκλεισμός-μήνυμα στον Κάρλος Σαμπράνο ενόψει Ξάνθης.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα με τα οποία επέστρεψε από τη Γαλλία ο Ντοριάν Λεβέκ. Ο ακραίος αμυντικός εξετάστηκε από τον γιατρό του στη Γαλλία, ο οποίος και κατέγραψε έναν ουλώδη ιστό στον τετρακέφαλο σε παλιό του τραυματισμό. Ο Λεβέκ αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθαρισμού του ιστού, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Ο Λεβέκ, που έχει αγωνιστεί σε μόλις μια αναμέτρηση, μετράει αντίστροφα, καθώς το πλέον πιθανό σενάριο είναι αυτό της λύσης της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο του βορρά".

Από εκεί και πέρα, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς γύρισε το πόδι του σε μία διεκδίκηση της μπάλας και αποχώρησε τραυματίας. Ο φορ του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος απουσίας του από την ενεργό δράση. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα. Όσον αφορά στον Τζάλμα Κάμπος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε από την Πέμπτη και τέθηκε νοκ άουτ.

Στην αποστολή, που θα αναχωρήσει το απόγευμα με προορισμό την Ξάνθη, βρίσκονται οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ, Κουλούρης.

ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΜΠΡΑΝΟ

Από την αποστολή του ΠΑΟΚ απουσιάζει και ο Κάρλος Σαμπράνο, για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από εκείνο με τον Πανιώνιο (είχε αγωνιστεί σε όλο το ματς Κυπέλλου με τον Αιγινιακό). Με την επιλογή του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιβεβαίωσε έμμεσα τις πληροφορίες περί δυσφορίας που υπάρχει για τον Περουβιανό στην Τούμπα μετά την παρουσία του στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (δεν διώχνει σωστά τη μπάλα στο γκολ του Ένχελς και ενώ ο Ρέι περιμένει να την μπλοκάρει) και την ΑΕΚ (αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 35').

Θυμίζουμε ότι λίγη ώρα πριν όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απουσία του Περουβιανού από τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου σημείωσε: "Είμαι προπονητής που θέλει να προστατεύσει τους παίκτες του αλλά πρέπει να πάρω αποφάσεις. Είμαι υπεύθυνος απέναντι στον ιδιοκτήτη στον κόσμο, αλλά οι παίκτες είναι υπεύθυνοι απέναντι μου. Και τελειώνει εδώ η απάντηση μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ