ΠΑΟΚ

Τακτική ενόψει Ξάνθης στον ΠΑΟΚ

Τακτική ενόψει Ξάνθης στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπαίνουν στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Κυριακής (25/9, 16.00) με την Ξάνθη, την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης εξετάζει το ενδεχόμενο ανάληψης της προεδρίας.

Με τη παρουσία όλων των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ έγινε η προπόνηση της Παρασκευής (23/9) στον ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να ετοιμάζεται για το παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη, που θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής (25/9, 4:00) στο γήπεδο της Τούμπας, ρίχνοντας το βάρος στο τομέα της τακτικής.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει για πρώτη φορά εφέτος σε παιχνίδι πρωταθλήματος και τον Μαρίν Λέοβατς στην διάθεσή του, με τον Κροάτη ακραίο αμυντικό να έχει εκτίσει τη ποινή δυο αγωνιστικών που “κουβαλούσε“ από το φινάλε της περσινής σεζόν.

Σε διοικητικό επίπεδο, τα σενάρια με αφορμή τον ανακαθορισμό αριθμού μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για ταυτόχρονη είσοδο τόσο του Ιβάν Σαββίδη όσο και του γιου του, Γιώργου, με τον Ιβάν να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2012, όταν και έγινε μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο σενάριο, με τον Ιβάν Σαββίδη να αναμένεται να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του το προσεχές διάστημα και συγκεκριμένα όταν θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη.

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ