ΠΑΟΚ

Ταξίδι για μεταγραφές από Μίχελ

Ταξίδι για μεταγραφές από Μίχελ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μϊχελ λείπει από την Δευτέρα, επιστρέφει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και επισήμως "κάνει επαφές για ποδοσφαιριστές και ζητήματα σχεδιασμού", γεγονός που "φουντώνει" τις φήμες για προσέγγιση του Σάντος. Βλέπει αύριο το Μπράγκα-Σαχτάρ.

Ο Λούμπος Μϊχελ είναι απών τις τρεις τελευταίες μέρες από την καθημερινότητα της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι ένα ταξίδι του στο εξωτερικό που άρχισε τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "το ταξίδι του αφορά ζητήματα σχεδιασμού και επαφών για ποδοσφαιριστές" και αυτή η αναφορά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αύριο θα δει από κοντά το Μπράγκα-Σαχτάρ στην Πορτογαλία "φουντώνει" και πάλι το θέμα Σάντος. Είναι γνωστό, άλλωστε, από το ρεπορτάζ ότι σχεδιαζόταν ταξίδι στην χωρα της Ιβηρικής Χερσονήσου για να γίνει ραντεβού με τον Πορτογάλο.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο θέμα δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τη μεσημεριανή αναφορά στη διάψευση των επαφών με Πογέτ και τη θέση "ο Βλάνταν Ίβιτς έχει την ευκαιρία, άρα και την προτεραιότητα για τη θέση του προπονητή".

Το ταξίδι του Μίχελ έγινε σε αρκετές χώρες, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, και με βάση τις πληροφορίες του Sport24.gr, υπάρχει μία λίστα παικτών που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι, για τους οποίους ο Μίχελ κάνει επαφές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ