ΠΑΟΚ

Τα σχέδια ΠΑΟΚ και Ντινάμο

Τα σχέδια ΠΑΟΚ και Ντινάμο
INTIME SPORTS

Δείτε videos από την προπόνηση του ΠΑΟΚ και της Ντινάμο Μινσκ στην Τούμπα και διαβάστε πώς αναμένεται να παίξουν οι δύο ομάδες στο ματς της Πέμπτης. Ενοχλήσεις για τον Περέιρα.

Ειδικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο ακολούθησε ο Φακούντο Περέιρα στην προπόνηση της Τετάρτης. Η κατάστασή του Αργεντίνου θα αξιολογηθεί το πρωί της Πέμπτης οπότε και θα αποφασιστεί αν θα είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Ντινάμο Μινσκ.

Κατά τα άλλα, οι Στέλιος Κίτσιου, Εγιάλ Γκολάσα γυμνάστηκαν δίχως το παραμικρό πρόβλημα και ιατρικά είναι έτοιμοι, ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ο Κυριάκος Σαββίδης ταλαιπωρείται από ίωση, έλαβε φαρμακευτική αγωγή και αποχώρησε, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Γιώργος Τζαβέλλας θεραπεία.

Το σχήμα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντινάμο Μινσκ αναμένεται να αγωνιστεί με μεγάλο μέρος της ενδεκάδας που "κατέβασε" ο Αγγελος Αναστασιάδης απέναντι στην Νίκη Βόλου (νέο πρόσωπο ο Κατσικάς αντί του τραυματία Τζαβέλλα και ο Μάρτενς αναμένεται να πάρει την θέση του Περέιρα που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο). Συγκεκριμένα κάτω από τα γκολποστ θα είναι ο Γλύκος και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Σκόνδρας, Κατσικάς, Βίτορ και Ρατς. Στο μεσαία γραμμή θα είναι οι Κάτσε και Τζιόλης, ο Μάρτενς αριστερά, ο Μακ δεξιά και στην επίθεση οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Η ενδεκάδα της Ντιναμό Μινσκ

Με σχηματισμό 5-4-1 αναμένεται να παίξει η Ντιναμό Μινσκ απέναντι στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Γκούτορ, οι Κοντσεβόι, Πολίτεβιτς στην άμυνα και σε ρόλο λίμπερο ο Μπανγκουρά. Οι Καρπόβιτς και Βερετίλο θα είναι στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι Νίκολιτς και Σίμοβιτς θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή. Ο Ουντότζι θα βρίσκεται δεξιά ως μεσοεπιθετικός, αριστερά ως μεσοεπιθετικός ο Στάσεβιτς και ο Αντάμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Οι 19 παίκτες της Ντιναμό Μινσκ (σ.σ. με παρένθεση είναι τα νούμερα των παικτών)

Τερματοφύλακες: Γκούτορ (30), Ιγκάτοβιτς (35)

Αμυντικοί: Μολός (3), Πολίτεβιτς (6), Καρπόβιτς (16), Μπανγκουρά (17), Ζαλέσκι (19), Βερετίλο (20), Κοντσεβόι (26)

Μέσοι: Βορόνκοφ (2), Σίμοβιτς (4), Νίκολιτς (10), Ουντότζι (15), Σιγκουερέδο (21), Στάσεβιτς (22), Αντάμοβιτς (88)

Επιθετικοί: Ρασάντκιν (8), Ντζα Ντζεντζέ (9), Ντιομάντε (11)

Με 120 οπαδούς στην Τούμπα...

Σύμφωνα με τους Λευκορώσους, η Ντιναμό Μινσκ θα έχει την συμπαράσταση 120 οπαδών της. Οι 50 θα είναι στη Θύρα 8, άλλοι 50 στα επίσημα και 20 στα VIP.».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ