ΠΑΟΚ

Τα πλάνα του Αναστασιάδη ενόψει Γκινγκάμπ

Τα πλάνα του Αναστασιάδη ενόψει Γκινγκάμπ
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Πως σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στον αυριανό (2/10) αγώνα ο Έλληνας τεχνικός. Με απουσίες οι Γάλλοι.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν σκέφτεται να "πειράξει" πολύ την ομάδα του, την οποία θα "κατεβάσει" με την ενδεκάδα που επέλεξε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή.

Η μοναδική αλλαγή θα είναι αναγκαστική και αφορά τον τραυματία, Παναγιώτη Γλύκο, του οποίου τη θέση όλα δείχνουν ότι θα πάρει ο Αστέριος Γιακουμής.

Πιο συγκεκριμένα στο 4-3-3 του ΠΑΟΚ, μπροστά από τον νεαρό πορτιέρο θα βρεθούν από τα δεξιάς προς τα αριστερά οι Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς και Ρατς.

Την τριάδα του κέντρου θα αποτελέσουν οι Τζιόλης, Τζανδάρης και Κάτσε και της επίθεσης οι Μακ (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Αθανασιάδης (κορυφή).

Απουσίες

Όσον αφορά στην Γκινγκάμπ, ο Γκουρβενέκ έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του βασικού τερματοφύλακά του, Σαμασά, αλλά κι αυτήν του βασικού μέσου, Ντιαλό, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τη Φιορεντίνα.

Έτσι, στο 4-4-2 της Γκινγκάμπ, που κατά την διάρκεια του αγώνα μπορεί να αλλάζει σε 4-4-1-1, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Λόσι. Την άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελέσουν οι Γιάκομπσεν, Κερμπρά, Σορμπόν και Λεβέκ.

Στον άξονα θα βρεθούν οι Σανκαρέ και Ματίς. Δεξιά θα παίξει ο Μποβέ και αριστερά ο Γιαταμπαρέ. Στην κορυφή θα κινηθούν οι Σβάρτς και Μαρβό, ο οποίος μπορεί να κινείται λίγο πίσω από τον Σβαρτς.

Η αποστολή της Γκινγκάμπ

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Μαμαντού Σαμασά, Γιόνας Λοσλ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Κριστόφ Κερμπρά, Μπέντζαμιν Ανγκούα, Ντόριαν Λεβένκ, Ζερεμί Σορμπόν, Λαρς Γιάκομπσεν, Μαξίμ Μπάκα

ΜΕΣΟΙ

Κλαούντιο Μποβέ, Τιμπό Ζιρές, Σιλβάν Μαρβό, Ζερεμί Πιε, Σαμπού Γιαταμπαρέ, Γιουνούς Σανκαρέ, Λιονέλ Ματίς

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Κριστοφ Μαντάν, Ρόνι Σβαρτζ, Καρίμ Ακχαχμπάρ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ