ΠΑΟΚ

Τα πλάνα του Αναστασιάδη

Τα πλάνα του Αναστασιάδη
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Οι σκέψεις του Αναστασιάδη για την ενδεκάδα του αγώνα με την Φιορεντίνα και η ομιλία του στην τελευταία προπόνηση πριν τη μάχη της Πέμπτης (23/10).

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ένα μεγάλο πρόβλημα να λύσει σε ό,τι αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας που θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Φιορεντίνα κι αυτό έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Μακ. Ο Αναστασιάδης έχει τρεις επιλογές στην διάθεσή του, αλλά δεν φαίνεται ακόμη να έχει καταλήξει στον παίκτη που θα πάρει την θέση του Σλοβάκου.

Επικρατέστερος, πάντως, για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα είναι ο Εγιάλ Γκολάσα, αφού σε σχέση με τον Περέιρα και τον Μάρτενς, που μπορούν να παίξουν στα πλάγια, είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει περισσότερα στοιχεία εξτρέμ σε σχέση με τους δύο προαναφερθέντες.

Έτσι, στο 4-3-3 του Αναστασιάδη,μ κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος. Την άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελέσουν οι Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς και Ρατς. Στο κέντρο θα βρεθούν οι Τζιόλης, Κάτσε και Τζανδάρης, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Γκολάσα (δεξιά), Σαλπιγγίδης (αριστερά) και ο Αθανασιάδης στην κορυφή.

Ντόπες από Άγγελο

Μάλιστα, ο Άγγελος Αναστασιάδης φρόντισε στην τελευταία προπόνηση να τονώσει το ηθικό των παικτών του και να τους... ντομπάρει ψυχολογικά για τον αγώνα με τους "βιόλα". Σε μία ομιλία του που κράτησε αρκετή ώρα και έγινε η αιτία για ν καθυστερήσει να ξεκινήσει η προπόνηση, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στους παίκτες του, μεταξύ άλλων, πως οι παίκτες του είναι καλύτεροι από την Φιορεντίνα και αν κάνουν όσα πρέπει θα καταφέρουν να πάρουν μία μεγάλη νίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ