ΠΑΟΚ

Τα γενέθλια του Λάζαρ

Τα γενέθλια του Λάζαρ

Ο Κοστίν Λάζαρ κλείνει σήμερα (24/4) τα 33 του χρόνια. Διαβάστε ένα μίνι αφιέρωμα για την πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της για τον Ρουμάνο άσο:

Ο Λάζαρ εντάχθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ στις 21 Ιουλίου 2011 και από τότε αποτελεί σε μεγάλο βαθμό αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας του "Δικεφάλου. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τα σημερινά (24/4) γενέθλια του Ρουμάνου μέσου ετοίμασε ένα μίνι αφιέρωμα για την πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Ο Λάζαρ, λοιπόν, γεννήθηκε στις 24/04/1981 στο Βουκουρέστι. Άρχισε την καριέρα του από την ομάδα της Σπόρτουλ Στούντεντεσκ το 1999 και μετά από μια επταετή παρουσία, πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Ραπίντ Βουκουρεστίου, όπου αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2011 όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του και αποφάσισε να κάνει το άλμα προς το εξωτερικό. Η επιλογή του ήταν η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ.

Στις 21 Ιουλίου 2011 εντάχθηκε στο δυναμικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά από λίγα λεπτά συμμετοχής σε ένα φιλικό ματς στην Τούμπα κόντρα στον Πιερικό έπεσε… στα βαθιά. Ο Λάσλο Μπόλονι θα τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βαλερέγκα στις 28 Ιουλίου για τα προκριματικά του Europa League.

Τα γενέθλια του Λάζαρ
INTIME SPORTS

Στο Ullevaal Stadion του Οσλο ο Λάζαρ θα δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής της αξίας του, κυρίως, με την ασίστ του προς τον Βιεϊρίνια στη φάση του πρώτου γκολ του "Δικεφάλου". Από το ντεμπούτο του και μετά μέτρησε 39 συνολικά συμμετοχές και 4 γκολ την πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa League, ενώ ολοκλήρωσε την περίοδο 2012-13 με 39 συμμετοχές και 3 γκολ.

Αν κάτι έχει "σημαδέψει" την καριέρα του στην Ραπίντ ήταν η απόφασή του να παραδεχθεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον της Οτελούλ το 2009 ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του, ωστόσο ο Λάζαρ σηκώθηκε και με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού έδειξε στον διαιτητή ότι είναι λάθος αυτή η απόφαση.

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν ο ρέφερι να πάρει πίσω την απόφαση του και να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι. Για την ενέργειά του αυτή πήρε βραβείο fair play.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ