ΠΑΟΚ

Τα είπε με Γλύκο ο Αναστασιάδης

Τα είπε με Γλύκο ο Αναστασιάδης
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ υπολογίζει κανονικά τον Παναγιώτη Γλύκο ανεξαρτήτως τι θα γίνει με το θέμα του συμβολαίου του και ο Άγγελος Αναστασιάδης συζήτησε μαζί του την Δευτέρα. Αποθεραπεία οι Ρατς και Σαββίδης. (VIDEO)

Aπό την Κυριακή οι διεθνείς, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Γλύκος και Τζαβέλλας είναι στην Ολλανδία. Ο πρώτος την Δευτέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ενώ οι άλλοι τρεις έκαναν χαλάρωμα στο γήπεδο.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της μέρας, ο Άγγελος Αναστασιάδης συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Παναγιώτη Γλύκο θέλοντας προφανώς να του δείξει πως τον υπολογίζει κανονικά για την νέα σεζόν, ανεξαρτήτως αν επεκτείνει το συμβόλαιό του ή όχι.

Γενικώς αυτό είναι το μήνυμα που περνάει και η ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον Έλληνα πορτιέρο και ο Έλληνας προπονητής φρόντισε να το κάνει σαφές στον ίδιο.

Διπλό και... πολλά γκολ

Από εκεί και πέρα ο Ραζβάν Ρατς έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλο και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ αποθεραπεία έκανε και ο νεαρός, Κυριάκος Σαββίδης λόγω της επιβάρυνσης που έχει από τις προπονήσεις και τα φιλικά της ομάδας.

Παρακάτω δείτε το VIDEO της ΠΑΕ σχετικά με την προπόνηση της Δευτέρας

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ