ΠΑΟΚ

Τα βρήκε με Μίκου όχι με Ράγιο Βαγιεκάνο ο ΠΑΟΚ

Τα βρήκε με Μίκου όχι με Ράγιο Βαγιεκάνο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Μίκου όχι όμως και με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και η μεταγραφή του 31χρονου φορ δεν θα προχωρήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει μόνο τον Τιάμ. Αφήνει ελπίδες για να γίνει η μεταγραφή ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του.

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεταγραφή του Μίκου στον ΠΑΟΚ παρά τη συμφωνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο φορ και είχε αποσπάσει το "ναι" του παίκτη ο οποίος θέλει να φύγει από την Ισπανία και τη Ράγιο.

Οι συζητήσεις με τον ισπανικό σύλλογο όμως δεν καρποφόρησαν εξαιτίας των απαιτήσεων που πρόβαλε η Ράγιο και η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί αφού ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει σημείο επαφής με τους Ισπανούς.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή πέρα από το δανεισμό του Τιάμ από την Γιουβέντους και πολύ δύσκολα μέχρι το βράδυ θα πραγματοποιηθεί κάποια άλλη κίνηση από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μίκου: "Τα βρήκα με ΠΑΟΚ, περιμένω να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες"

Παρά το γεγονός ότι από τον ΠΑΟΚ διαρρεόταν το πρωί ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να προχωρήσει το θέμα του Μίκου, ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας στο Μετρόπολις 95.5 άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον "Δικέφαλο":

" Εγώ θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ, έχω συμφωνήσει με την ομάδα και πιστεύω ότι μέσα στην ημέρα μπορούν να τα βρουν οι δύο σύλλογοι. Δεν ξέρω ποια είναι η οικονομική διαφορά που υπάρχει, είναι ένα θέμα που το χειρίζονται οι άνθρωποι των δύο ομάδων", είπε χαρακτηριστικά ο Βενεζουελάνος φορ, ο οποίος πρόσθεσε τα εξής:

" Έχω μιλήσει με τον Κρέσπο και με τον συμπαίκτη μου τον Ρατς για τον ΠΑΟΚ, ξέρω ότι είναι ένας οργανωμένος και σοβαρός σύλλογος και θέλω να έρθω για να παίξω εκεί. Αν τα βρουν οι δύο ομάδες, δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα το ότι μένουν λίγες ώες για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου γιατί όλα μπορούν να γίνουν μέσω φαξ και μέιλ. Τις βαλίτσες μου τις έχω έτοιμες...".

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρά το γεγονός πως έδιναν ελάχιστες πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, υπογραμμίζουν ότι δεν έχουν σταματήσει οι συζητήσεις και γίνεται μια ύστατη προσπάθεια. Επίσης, στην Τούμπα μελετούν και κάποιες εναλλακτικές λύσεις αλλά το πιθανότερο είναι αν τελικά δεν αποκτηθεί ο Μίκου, να μην γίνει κίνηση για άλλο φορ.

"Ο Χατζηισαΐας αποφάσισε να έρθει στην Ρουμανία"

Στην Ρουμανία ασχολούνται με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα και την Στεάουα... Στην ιστοσελίδα sport.roτονίζεται πως ο Ελληνας αμυντικός απέρριψε πρόταση της Γκαζιάντεπσπορ και μεταξύ άλλων γράφεται πως ο ποδοσφαιριστής "τελικά αποφάσισε να έρθει στη Ρουμανία". Ουσιαστικά οι Ρουμάνοι δίνουν τελειωμένο το θέμα του δανεισμού του στην Στεάουα και υπογραμμίζεται ότι η οψιόν αγοράς του Χατζηισαΐα είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Μπεκάλι: "Τέλος οι μεταγραφές για Στεάουα"

Mπορεί στην Ρουμανία να εμφάνισαν ως τελειωμένη την μετακίνηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα στην Στεάουα, αλλά τα λεγόμενα του προέδρου της συγκεκριμένης ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι δημιουργούν πολλά ερωτηματικά. Αυτό γιατί στην Ρουμανία γράφουν πως ο Μπεκάλι δήλωσε ότι η Στεάουα ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ