ΠΑΟΚ

Τα "βρήκαν" για Λούκας και περιμένουν την Καρπάτι

Τα "βρήκαν" για Λούκας και περιμένουν την Καρπάτι
INTIME SPORTS

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "crtvg.es" για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ του ΠΑΟΚ, της Ντέπορ και του Λούκας. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Σοβαρή εξέλιξη υπάρχει στο θέμα του Λούκας Πέρες και της επικείμενης πώλησής του από τον ΠΑΟΚ στη Λα Κορούνια. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα " crtvg.es", η υπόθεση εξελίχτηκε σε δύο δόσεις...

Αρχικά, όταν έφθασαν στην Κορούνια, ο ατζέντης του Λούκας, Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέγιε δήλωσε στην TVG (στην τηλεόραση της Γαλικίας) ότι "δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Λα Κορούνια, αλλά είμαστε πολύ κοντά".

Στη συνέχεια και μετά από εντατικές διαπραγματεύσεις ο ατζέντης του Λούκας επιβεβαίωσε ότι ο Ντέπορ, ΠΑΟΚ και Λούκας τα βρήκαν, αλλά θα πρέπει να περιμένουν 48 ώρες λόγω του δικαιώματος πρώτης άρνησης που έχει η Καρπάτι που διατηρεί το 15% των δικαιωμάτων του παίκτη (σ.σ. όταν είχε γίνει η μεταγραφή του Λούκας από την Καρπάτι στον ΠΑΟΚ, οι πληροφορίες μιλούσαν για ποσοστό 30%).

Όπως φαίνεται, λοιπόν, είμαστε στο τελευταίο βήμα πριν την οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ-Λα Κορούυνια και την πώληση του Λούκας Πέρεθ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ