ΠΑΟΚ

Τα βρήκαν και περιμένει ο Τούντορ

Zagreb 01.12.2013.-sport-
Dinamo-Hajduk-Igor Tudor
foto Nenad Rebersak
Τούντορ ZAGREB 01.12.2013.-SPORT- DINAMO-HAJDUK-IGOR TUDOR FOTO NENAD REBERSAK

Σε συμφωνία με τον Ίγκορ Τούντορ έχει έρθει ο ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και πλέον αναμένεται η τελική απόφαση του "Δικεφάλου" ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή.

Το "φλέγον" ζήτημα του νέου προπονητή για τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως βαδίζει στην τελική του ευθεία. Οι ιθύνοντες των "ασπρόμαυρων" ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Ίγκορ Τούντορ και πλέον αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις.

Ο Φρανκ Άρνεσεν είχε έρθει την Πέμπτη παρέα με τον ατζέντη του και όχι με τον ίδιο τον 37χρονο Κροάτη τεχνικό. Αφού συζήτησαν επί ώρες μαζί και με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, ουσιαστικά τα βρήκαν σε όλα, χωρίς να έχουν διαρρεύσει ωστόσο ακόμη η διάρκεια και τα οικονομικά στοιχεία του συμβολαίου του Τούντορ, εφόσον τελικά υπογράψει.

Μάλιστα, φαίνεται ότι έχουν διευθετηθεί και ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον προπονητή, το οποίο πρόκειται να είναι μικρό. Πιθανόν, για παράδειγμα, να διατηρηθεί ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Μούσιαρης και ο Τούντορ, αν έρθει να φέρει δικό του γυμναστή και βοηθό.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν από βδομάδα, χωρίς να αποκλείονται και επαφές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι από Δευτέρα ο Άρνεσεν και ο ατζέντης του Τούντορ, ίσως και ο ίδιος ο Κροάτης, να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ στραφεί σε άλλη λύση μέσα από τη λίστα του Δανού τεχνικού διευθυντή του. Πάντως, με τον Τούντορ ουσιαστικά έχει επέλθει συμφωνία σε όλους τους τομείς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ