ΠΑΟΚ

Τα τρία ερωτηματικά του Ίβιτς ενόψει Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Ίβιτς EUROKINISSI SPORTS

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ έγινε χωρίς τους Αθανασιάδη και Κάτσε, οι οποίοι ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη μέση και τον Κάμπος, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Μακρά είναι η λίστα των απόντων για τον ΠΑΟΚ ενόψει του τελευταίου αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μαλεζάς, Πέλκας, Μάτος και οι τραυματίες Μυστακίδης, Βαρέλα, Γλύκος.

Ο Τζάλμα Κάμπος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία κι αναμένονται τ’ αποτελέσματά της προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα του τραυματισμού του.Ο Εργκούς Κάτσε κι ο Στέφανος Αθανασιάδης που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στη μέση, έκαναν ειδικό πρόγραμμα και θα φανεί αύριο (30/5) αν θα είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Υπάρχουν, όμως και επιστροφές, καθώς ο Ουάρντα και ο Σάχοβ εξέτισαν τις ποινές τους. Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα. Η τελευταία προπόνηση για τη σεζόν 2016-17 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (30/5) στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ