ΠΑΟΚ

Τα τέσσερα... μηδέν του ΠΑΟΚ

Τα τέσσερα... μηδέν του ΠΑΟΚ
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας και του Europa League έχοντας μείνει "άσφαιρος" στα τέσσερα από τα 9 ματς που έδωσε συνολικά.

Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει "πληγωθεί" πολλές φορές για τα κενά του στην άμυνα και γενικά για την συμπεριφορά του στα μετόπισθεν. Οσον αφορά το Europa League και το Κύπελλο Ελλάδας, πάντως, οι αποκλεισμοί ήταν αποτέλεσμα -και- λόγω της κακής παρουσίας του "Δικεφάλου" στην επίθεση.

Συγκεκριμένα στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ήταν "άσφαιρος" στα δύο από τα τρία ματς που έδωσε. Εχασε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 1-0 ενώ ήρθε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στην Κέρκυρα, αποτέλεσμα που τον "έβγαλε" εκτός διοργάνωσης.

Βέβαια έγιναν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Αγγελο Αναστασιάδη σε αυτά τα δύο παιχνίδια αλλά για μια ομάδα επιπέδου του ΠΑΟΚ, μάλλον αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για το ότι στους δύο από τους τρεις αγώνες Κυπέλλου έμεινε στο... μηδέν. Σχετικά με το Europa League, ο "Δικέφαλος" δεν σκόραρε στην ήττα (2-0) από την Γκινγκάμπ στη Γαλλία και στην ήττα (0-1) από την Φιορεντίνα στην Τούμπα.

Αν ήταν παραγωγικός σε αυτά τα δύο ματς (και δεν υπήρχαν δύο ήττες), τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τους Γάλλους στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ να μην ήθελε μόνο νίκη (θυμίζουμε πως πριν γίνει η τελευταία αγωνιστική, ΠΑΟΚ και Γκινγκάμπ είχαν από επτά βαθμούς όμως οι Γάλλοι βολεύονταν και με ισοπαλία για την πρόκριση).

Με λίγα λόγια, ο "Δικέφαλος" από τα 9 ματς που έδωσε συνολικά για Κύπελλο (τρεις αγώνες) και Europa League (έξι αγώνες), δεν σκόραρε στα τέσσερα (απέναντι σε Απόλλωνα, Κέρκυρα, Γκινγκάμπ και Φιορεντίνα). Περίπου στα μισά παιχνίδια δηλαδή... Και η επιθετική δυστοκία αν μη τι άλλο (ειδικά στο Κύπελλο) έπαιξε ρόλο στο να "έρθουν" δύο αποκλεισμοί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ