ΠΑΟΚ

Τα σενάρια με Λούκα και Βίντβαλντ

Lucca of Brazil's Corinthians celebrates his goal against Paraguay's Cerro Porteno during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, March 16, 2016. (AP Photo/Andre Penner)
Lucca of Brazil's Corinthians celebrates his goal against Paraguay's Cerro Porteno during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, March 16, 2016. (AP Photo/Andre Penner) AP

Όσο οι μέρες κυλούν και εν αναμονή των τοποθετήσεων του Λούμπος Μίχελ, τα μεταγραφικά σενάρια στον ΠΑΟΚ φουντώνουν. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα σε 2+1 (το απίθανο με Ντουμπιά) από αυτά που προέκυψαν εσχάτως.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αδημονεί για μεταγραφές και όσο οι μέρες κυλούν τα μεταγραφικά σενάρια φουντώνουν. Το Sport24.gr καταπιάνεται με τρία από αυτά που προέκυψαν εσχάτως και αναλύει τα δεδομενα που δεν δημιουργουν ιδιαίτερη αισιοδοξία ότι μπορεί να φέρουν new entry στην Τούμπα.

Λούκα Μπόρχες ντε Μπρίτο:Το σενάριο αναφέρει ότι ο 27χρονος επιθετικό που ανήκει στην Κορίνθιανς και μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός αρέσει στον Στανόγεβιτς. Για τον Βραζιλιάνο είχε ενδιαφερθεί πριν δύο χρόνια η ΑΕΚ και φέτος επαιξε δανεικός στην Πόντε Πρέτα μετρώντας 26 παρουσίες και 13 γκολ.Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Κρισιούμα, Τσαπεκοένσε και Κρουζέιρο και αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Βραζιλίας. Επιβεβαίωση ενδιαφέροντος δεν υπάρχσει ούτε από πλευράς ΠΑΟΚ, ούτε από τον ατζέντη του.

Φέλιξ Βίντβαλντ:Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τερματοφύλακα και η πληροφορία έφτασε με το περιτύλιγμα ότι άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμο του Δικεφάλου συζητά με τη Βέρντερ για την αποκτηση του 27χρονου, βασικού τη σεζόν που τελείωσε, τερματοφύλακα, Φέλιξ Βίντβαλντ.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη Θόρστεν Βιρθ, ο οποίος τόνισε ότι μέσω άλλου ατζέντη είχε μάθει για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει καμία επαφή με άνθρωπο της ομάδας. Οι πληροφορίες μας εντός των συνόρων αναφέρουν ότι, όντως, ο 27χρονος γκολκίπερ προτάθηκε, στον ΠΑΟΚ όμως προσπέρασαν την περίπτωσή του παρότι η Βέρντερ φέρεται να τον παραχωρεί, καθώς οι πληροφορίες που συνέλεξαν για την συνολική παρουσία του εκτός γηπέδων στην γερμανική ομάδα δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικές.

Το απίθανο με τον Ντουμπιά: Υπάρχει ένα ακόμη σενάριο που, όμως, μοιάζει απίθανο και λόγω οικονομικών δεδομένων και λόγω των πληροφοριών από την Πορτογαλία.Οι πληροφορίες θέλουν τον Σεϊντού Ντουμπιά να έχει προταθεί για να πάει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Ρόμα (έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο).

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη, Ζαν Μπερνάρ Μπεϊτρισόν που επικαλέστηκε ραντεβού σε εξέλιξη και δεν σχολίασε τίποτα περί ενδιαφέροντος ΠΑΟΚ και από την Τούμπα δεν υπάρχει κανένα σχόλιο. Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά σε δανεισμό στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας με ρήτρα αγοράς 6 εκατ. ευρώ και μάλλον σύντομα θα βγει από τη σεναριολογία το όνομά του.

Όλα αυτά εν αναμονή των τοποθετήσεων του Λούμπος Μίχελ το μεσημέρι που έχει να λύσει αρκετές απορίες σχετικά με το πώς κινείται ο ΠΑΟΚ σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Photo credits: (AP Photo/Andre Penner)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Κομμένος" και επί Στανόγεβιτς ο Άντονις
Το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League (21/6)
Ουντέζε, σκάουτερ του.. ΠΑΟΚ με ευαίσθητη καρδιά
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ