ΠΑΟΚ

Τα πρώτα στοιχεία για Μπίσεσβαρ και Κρέσπο

Τα πρώτα στοιχεία για Μπίσεσβαρ και Κρέσπο

Το Sport24.gr καταγράφει τις μέχρι τώρα εντυπώσεις για τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξουν τα πρώτα δείγματα γραφής τους οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο γιατί το πρόγραμμα που έγινε υπό βροχή, είχε αρκετό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες και δούλεψαν στο μισό γήπεδο ανά γκρουπ και φάνηκαν κάποια στοιχεία των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κώστας Πετρωτός

Ας δούμε... Ο Μπίσεσβαρ έχει καλό κοντρόλ της μπάλας και προσπαθεί να βλέπει γήπεδο για να κάνει πάσα. Εχει έφεση στο σκοράρισμα και έβαλε πολλά γκολ κατά την διάρκεια της προπόνησης. Μάλιστα ξεχώρισε μια φάση που έδωσε πάσα στον Αθανασιάδη και εκείνος με σουτ στην κίνηση (με το εξωτερικό) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Γενικότερα ο Μπίσεσβαρ δείχνει πως είναι παίκτης με καλά στοιχεία, έχει καλή τεχνική και καλή ντρίπλα και είναι μέσα στις φάσεις για γκολ. Σε σχέση με τον Ροντρίγκες, του λείπει η έκρηξη. Θέλει χρόνο για να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας και φαίνεται πως είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Τα πρώτα δείγματα, πάντως, είναι θετικά. Πάμε στον Κρέσπο... Ο τελευταίος έδειξε πως είναι γρήγορος αμυντικός και είτε με την μπάλα στα πόδια, είτε δίχως αυτή μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες. Δεν έχουμε δει ακόμη να κάνει παιχνίδι από πίσω γιατί δεν έγινε ακόμη διπλό σε όλο το γήπεδο για να φανεί το αγωνιστικό στυλ του, πάντως φανερώνει πως έχει ταχύτητα και είναι δυνατός στο παιχνίδι του.

Τα πρώτα στοιχεία για Μπίσεσβαρ και Κρέσπο

Είδε την προπόνηση ο αδελφός του Μπίσεσβαρ

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ βρέθηκε και ο αδελφός του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Είναι μικρότερος από τον παίκτη του "Δικεφάλου" ενώ λέγεται Ρομάριο. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο πατέρας τους, τους έδωσε τα ονόματα Ντιέγκο και Ρομάριο προς τιμήν των δύο μεγάλων ποδοσφαιριστών, του Ντιέγκο Μαραντόνα και του Βραζιλιάνου Ρομάριο. Ο αδελφός του Μπίσεσβαρ είναι προπονητής σε μια μικρή ακαδημία στο Άμστερνταμ.

O Kάμπος και οι προσαγωγοί

O Tζάλμα Κάμπος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα. Εκανε αποθεραπεία γιατί ένιωσε βαρείς τους προσαγωγούς τους αλλά στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν για την κατάστασή του. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έμεινε στο γυμναστήριο και στην πισίνα για να ακολουθήσει το δικό του πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ