ΠΑΟΚ

Τα posts του Γ. Σαββίδη για Λουτσέσκου και Λάμπρου

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Σαββίδης μέσα από το Instagram αποθέωσε τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Λάζαρο Λάμπρου ενώ αν και παραδέχθηκε την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, στάθηκε στη νίκη. (φωτογραφίες)

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το "διπλό" απ' την Καλαμαριά (το πρώτο της σεζόν), επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Πόντου για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προβληματική εμφάνιση του "Δικεφάλου" δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Γιώργο Σαββίδη. "Όλοι γνωρίζουμε ποιος ελέγχει αυτήν την ομάδα (Απόλλωνα Πόντου), θέλατε να κερδίσουμε εκεί 5-0; Βέβαια και δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, αλλά στα @@ μου. Τρεις βαθμοί σε κάθε ματς ως το τέλος κάθε σεζόν, σε κάθε ματς!!Δεν χρειάζομαι περισσότερα από αυτούς!!!Γερά ΠΑΟΚΑΡΑ!!!"

Τα posts του Γ. Σαββίδη για Λουτσέσκου και Λάμπρου

Ο υιός του Ιβάν Σαββίδη δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Με μια φωτογραφία του Τσε Γκεβάρα υπενθύμισε σε όσους ασκούν κριτική στον Ρουμάνο προπονητή την πορεία των "ασπρόμαυρων" την περυσινή σεζόν επί τεχνικής ηγεσίας, Βλάνταν Ίβιτς.

"Όλοι όσοι μιλούν για τον Ραζβάν, ας σας υπενθυμίσω ότι την περυσινή σεζόν, αυτήν την περίοδο, ο ΠΑΟΚ ήταν ένατος. Καληνύχτα σε όλους", συνοδεύοντας τη φράση του με το hashtag #Alitesrufiani.

Τα posts του Γ. Σαββίδη για Λουτσέσκου και Λάμπρου

Μάλιστα, λίγο αργότερα χρησιμοποίησε το emoji του χειροκροτήματος για να συνοδεύσει τη φωτογραφία της βαθμολογίας της Super League την περυσινή σεζόν.

Τα posts του Γ. Σαββίδη για Λουτσέσκου και Λάμπρου

Η αδυναμία του Γιώργου Σαββίδη στον Λάζαρο Λάμπρου είναι γνωστή. Μετά το γκολ και την ασίστ στο ματς του Πανιωνίου με τον Άρη για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον 19χρονο Έλληνα εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στους "κυανέρυθρους" με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

"Καλόόόό. Προσευχηθείτε για τον Λάζαρο Λάμπρου", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο Χρήστος Μπούρμπος να έχει πέσει στο έδαφος.

Τα posts του Γ. Σαββίδη για Λουτσέσκου και Λάμπρου
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ