ΠΑΟΚ

Τα μυστικά των μεταγραφών Σαμπράνο και Καφού

Τα μυστικά των μεταγραφών Σαμπράνο και Καφού

Το Sport24.gr αποκαλύπτει σημαντικές λεπτομέρειες που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην οριστική έκβαση των μεταγραφών για τις θέσεις του στόπερ και του μέσου στον ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν πως οι τελικές αποφάσεις για τις μεταγραφές του στόπερ και του μέσου που ψάχνει ο ΠΑΟΚ θα παρθούν με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, πιθανόν την Πέμπτη (3/8), ανήμερα της ρεβάνς με την Ολιμπικ.

Ωστόσο, υπάρχουν πλέον συγκεκριμένα δεδομένα που δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ιεραρχήσει τους στόχους του και έχει καταλήξει ποιους παίκτες θέλεις. Δύο 100% επιβεβαιωμένες περιπτώσεις που είναι και πολύ ψηλά στη λίστα (του στόπερ στην κορυφή, του Καφού μέσα στην πρώτη τριάδα) είναι αυτή του Κάρλος Σαμπράνο και του Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας ή Καφού όπως έχει συνηθίσει να τον φωνάζουν.

Το Sport24.gr, σας δίνει σημαντικές περιπτώσεις και για τις δύο υποθέσεις που δείχνουν ξεκάθαρα σε ποια σημείο βρίσκονται οι επαφές για την απόκτησή τους.

ΣΑΜΠΡΑΝΟ: ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ

Είναι δυναμικός, έχει ηγετικό χαρακτήρα, με απλά λόγια διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για τη θέση του ηγέτη της άμυνας. Οι πληροφορίες από τη Ρωσία αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει εξέλιξη στην σχέση του με την Ρουμπίν Καζάν (παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, δεν τον υπολογίζει ο προπονητής Κούρμπαν Μπερντίγιεφ), κάτι που ενισχύει η ενημέρωση που δίνουν Περουβιανοί δημοσιογράφοι για ταξίδι του ατζέντη του στην Ευρώπη προκειμένου να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Τις τάσεις φυγής του από το Καζάν ενισχύει το γεγονός ότι του έχει διαμηνυθεί πως για να έχει ενεργό ρόλο στην εθνική Περού θα πρέπει να είναι βασικός στην ομάδα του.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έχει αναλάβει τις επαφές (που είχε αρχίσει ο Τσιστιακόφ, αλλά φαίνεται να έχει αποσυρθεί) και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, πλέον είναι ξεκάθαρο το τι χρειάζεται για να αποκτηθεί. Η Ρουμπίν θέλει ένα ποσό κοντά στο 1.500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει με πωλήσει και πολύ λιγότερα για δανεισμό. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο 2.000.000 ευρώ στην Ρουμπίν, αλλά φέρεται διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του προκειμένου να πάει σε ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι το νούμερο 1 της λίστας των στόπερ, καθώς άπαντες συμφωνούν στην επιλογή του. Πίσω από το δικό του όνομα υπάρχουν τέσσερις ακόμη υποψήφιοι (ένας Ισπανός και ένας ακόμα λάτιν και δύο διαφορετικής εθνικότητας).

ΚΑΦΟΥ: ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΜΙΧΕΛ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ

Ο 24χρονος Πορτογάλος είναι ο αμυντικός μέσος που έχει ξεχωρίσει ο Λούμπος Μίχελ από το γαλλικό πρωτάθλημα. Έχει μιλήσει με τον ατζέντη του παίκτη, έχει κάνει τις επαφές του και πλέον έχει στα χέρια του το πλάνο απόκτησης αν αποφασίσει να το ενεργοποιήσει ο Σαββίδης. Η γαλλική ομάδα θα πάρει περίπου 1.500.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης θα αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως.

Το λεπτό σημείο στην περίπτωση Καφού είναι ότι δεν υπάρχει συμφωνία όλων για το αν πρέπει να δοθούν τα χρήματα για την απόκτησή του, γι' αυτό ο ΠΑΟΚ, με εντολή Σαββίδη, συνεχίζει να μελετά κι άλλες εναλλακτικές.

Η έλευση Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη το επόμενο διήμερο (το πιθανότερο ανήμερα του αγώνα), αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φέρει εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ