ΠΑΟΚ

Τα μυστικά της μεταγραφής Σταθόπουλου

Τα μυστικά της μεταγραφής Σταθόπουλου

Πώς ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον 18χρονο, διεθνή με την Νέων, φορ και με ποιο τρόπο οι άνθρωποι της Τβέντε δείχνουν την πίστη τους στο ταλέντο του. ΤοSport24.grέχεις τις λεπτομέρειες..

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε διπλό ταμπλό μεταγραφικά. Από τη μία αποκτά παίκτες με δεδομένη ποιότητα και υψηλές παραστάσεις όπως ο Τζάλμα Κάμπος και ο Λέο Μάτος και από την άλλη ψάχνει πάντα να βρει ταλαντούχους νεαρούς πάνω στους οποίους επενδύει για το μέλλον.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Αντώνης Σταθόπουλος που χθες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο. Ο 18χρονος φορ ήταν στο στόχαστρο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και πριν τρία χρόνια, αφού ξεχώριζε τόσο στις μικρές εθνικές όσο και στην Εράνη Φιλιατρών.

Ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής (και πλέον και τιμ μάνατζερ της πρώτης ομάδας) Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, όπως και ο σκάουτερ του συλλόγου ο βετεράνος Κώστας Λαγωνίδης τον είχαν παρακολουθήσει αρκετές φορές, ωστόσο η Τβέντε πρόλαβε και τον απέκτησε κάνοντάς του, μάλιστα, πριν δύο χρόνια επαγγελματικό συμβόλαιο, το οποίο είχε αρκετά μεγάλο κόστος για τον ολλανδικό σύλλογο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία διετία για απολαβές, διαμονή και διατροφή του Σταθόπουλου η Τβέντε πλήρωσε κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

Όμως, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα αναγκάζουν την διοίκησή της να κάνει σοβαρές περικοπές προκειμένου στον έλεγχο που θα υποστεί μέσα στους επόμενους μήνες από τα αρμόδια όργανα να πιστοποιήσει τη βιωσιμότητά της.

Έτσι, πάρθηκε η απόφαση ο Αντώνης Σταθόπουλος να δοθεί στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος με μοναδικό αντίτιμο ένα ποσοστό μεταπώλησης (σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, όχι όμως απόλυτα διασταυρωμένες, αυτό φτάνει κοντά στο 25%). Αυτό δείχνει και το “πιστεύω” των ανθρώπων της Τβέντε στο ταλέντο του Σταθόπουλου, ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στην Κ20 του ΠΑΟΚ, αλλά οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου τον θέλουν από τον επόμενο χρόνο να παίζει στην πρώτη ομάδα.

Από την μεριά του οΣταθόπουλοςδήλωσε κατά την παρουσίαση του: " Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή, την οποία ήθελα πολύ. Θέλω να βοηθήσω αφενός την ομάδα και αφετέρου τον εαυτό μου. Κύριος στόχος μου είναι καταρχήν να καταφέρω να καθιερωθώστην πρώτη ομάδα και να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ