ΠΑΟΚ

Τα κλειστά χαρτιά και οι υποψήφιοι ενδεκαδάτοι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μια ενδεκάδα... προσαρμοσμένη στον βαρύ αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων ετοιμάζει ο Βλάνταν Ίβιτς ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει στα Γιάννενα την τρίτη του διαδοχική εκτός έδρας νίκη (μετά από αυτές σε Κέρκυρα και Λιβαδειά) στο πρωτάθλημα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει συμπεριλάβει όλους τους παράγοντες στο... δρόμο για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας.

Η μια εκδοχή θέλει τον Σέρβο τεχνικό να διατηρεί το 4-3-3 και αναλλοίωτη την αμυντική γραμμή (Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς) και τους δυο χαφ μπροστά από αυτή (Κάνιας, Τσίμιροτ) με τους "ξεχασμένους" το τελευταίο διάστημα Σάχοβ και Χαρίση να "ερίζουν" για μια θέση μαζί με τους Πέλκα και Μπίσεσβαρ. Οι δυο τελευταίοι είναι πιο "τεχνίτες" από τους δυο πρώτους και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Ιωαννίνων θα αποτελεί τροχοπέδη στη προσπάθειά τους να κινηθούν με τη μπάλα στα πόδια όπως αρέσκονται.Στην επίθεση, Τζάλμα και Αθανασιάδης αναμένεται να έχουν θέση, με τον Μυστακίδη να είναι φαβορί για το αριστερό άκρο.

Η δεύτερη εκδοχή θέλει τον Ίβιτς να "επιστρατεύει" το 3-4-3 που είχε χρησιμοποιήσει στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου, με τον Μαλεζά να πλαισιώνει τους Βαρέλα και Κρέσπο, τους Μάτος και Λέοβατς να είναι στα άκρα με τους Κάνιας και Τσίμιροτ να βρίσκονται μπροστά από την αμυντική τριάδα, και τους Σάχοβ, Αθανασιάδη και Μυστακίδη να είναι στην επίθεση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ